НОВИТЕ СМЕСИТЕЛИ CERSANIT: МАЙСТОРСКИ СПОСОБНИ В БАНЯТА

Публикувано на 10/12/2021 от Anna Stankova | Последна редакция на 17/12/2021 | Видяно 6 901 пъти

Какво гласи правилото за 10 000 часа?

Това не е някакво вълшебно число, а приблизителното време, което се изисква, за да станете изключително добри в своята сфера на развитие, като натрупате опит и придобиете истинско познание.

Полската марка CERSANIT притежава достатъчно практика и умения, които владее до майсторство, за да се нарече експерт в цялостното обзавеждане на банята.

Компанията е водещ европейски производител, който присъства от няколко години в България, като наскоро представи последното попълнение в гамата от продукти на марката – иновативните смесители CERSANIT, които притежават способността да променят банята до неузнаваемост.


Какво правят майсторски добрите смесители?

Новите смесители CERSANIT комбинират безупречното качество и елегантната естетика, с функционалното изпълнение и технологичните новости, като превръщат банята в комфортно и изискано жизнено пространство.

CERSANIT създаде няколко колекции от модерни смесители - Mille, Crea, City, Inverto, Cromo, Luvio, Moduo, Cersania, Brasco и Suaro, които обслужват по най-добър начин  индивидуалните нужди на цялото семейство, като в същото време се грижат за опазването на околната среда.

Ето как изглежда това майсторство при новите смесители CERSANIT:

  • Water Save аератор в душ комплектите и смесителите за мивка, който осигурява по-силна и мощна струя, наситена с достатъчно въздух, като намалява почти наполовина консумацията на вода.
  • Easy Clean технология, която предпазва аераторите и душ питите от натрупване на котлен камък, като ограничава излишното замърсяване и допринася за по-лесното им почистване.
  • Safe Touch технология, която предпазва корпуса на термостатните смесители от силно нагряване, което може да причини неприятно  усещане при допир с кожата, особено при по-малки деца.
  • Thermo Block, който осигурява пълен контрол над горещата струя и понижен разход на топла вода, чрез предварително заключване на температурата при 38°C.
  • Eco EPDM материал, потвърден от WRAS сертификат, който гарантира, че водата няма да промени първоначалния си вкус и аромат, защото вътрешната страна на гъвкавите връзки в смесителите не съдържа вредни вещества.

Активните хора имат нужда от повече удобства в банята, за да се чувстват по-пълноценно в дома и извън него. Ето защо не бива да пренебрегвате правилото за десетте хиляди часа, когато сте изправени пред избора на марка за цялостно обзавеждане на банята.


Всичко за модерната баня от CERSANIT

CERSANIT обединява в хармонична интериорна концепция абсолютно всичко, за да постигнете така желаното уединение в приятната атмосфера на модерната баня – от санитарната керамика, плочките и различните облицовки, до мебелите, аксесоарите и смесителите, сред които правят впечатление душ „Slim“, който е с дебелина само 2 мм, както и различните душ пити и душ колони, вариантите за мивка, биде и душ за вана.

Възможностите изглеждат неограничени, когато се вгледате в разнообразието от практични решения – от вградени системи, при които техническите компоненти остават скрити, до свободно стоящите модели, както и такива за стенен монтаж.

Керамичните глави и устойчивото покритие гарантират по-дълъг живот на смесителите, като така спестявате средства, които може да вложите в своето лично и професионално развитие.

Сега, когато знаете какво отличава истинското майсторство от посредственото изпълнение, вече може да се отпуснете под течащата струя от ситни капчици дъжд, които отмиват цялото напрежение от деня, като заличават всички следи от натрупаната умора. Не е необходимо да бързате - затворете очи и си представете живота от висотата на мечтите, които имате. В този момент това е само една представа, която може да сбъднете във времето, както правят истинските майстори – вярват в своите способности, като работят упорито и последователно, за да постигнат стабилен напредък.

CERSANIT постоянно разширява пазарното си присъствие в Източна Европа - Русия и Украйна, както и в страните от Европейския съюз, сред които България, Румъния, Швеция, Дания, Германия, Франция, Чехия, Словакия, Унгария и други.

Потърсете CERSANIT тук: Виктория Керамик, Сико, Джия, Леостил, Практикер, Практис, Баухаус, Мастърхаус, Бриколаж, Алати и други.

ФБ страница: CersanitBulgaria

https://www.cersanit.com/



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта

Реклама