Всичко за модерната баня от CERSANIT

Последна редакция на 26/04/2024 от Anna Stankova

CERSANIT обединява в хармонична интериорна концепция абсолютно всичко, за да постигнете така желаното уединение в приятната атмосфера на модерната баня – от санитарната керамика, плочките и различните облицовки, до мебелите, аксесоарите и смесителите, сред които правят впечатление душ „Slim“, който е с дебелина само 2 мм, както и различните душ пити и душ колони, вариантите за мивка, биде и душ за вана.

Възможностите изглеждат неограничени, когато се вгледате в разнообразието от практични решения – от вградени системи, при които техническите компоненти остават скрити, до свободно стоящите модели, както и такива за стенен монтаж.

Керамичните глави и устойчивото покритие гарантират по-дълъг живот на смесителите, като така спестявате средства, които може да вложите в своето лично и професионално развитие.

Сега, когато знаете какво отличава истинското майсторство от посредственото изпълнение, вече може да се отпуснете под течащата струя от ситни капчици дъжд, които отмиват цялото напрежение от деня, като заличават всички следи от натрупаната умора. Не е необходимо да бързате - затворете очи и си представете живота от висотата на мечтите, които имате. В този момент това е само една представа, която може да сбъднете във времето, както правят истинските майстори – вярват в своите способности, като работят упорито и последователно, за да постигнат стабилен напредък.

CERSANIT постоянно разширява пазарното си присъствие в Източна Европа - Русия и Украйна, както и в страните от Европейския съюз, сред които България, Румъния, Швеция, Дания, Германия, Франция, Чехия, Словакия, Унгария и други.

Потърсете CERSANIT тук: Виктория Керамик, Сико, Джия, Леостил, Практикер, Практис, Баухаус, Мастърхаус, Бриколаж, Алати и други.

ФБ страница: CersanitBulgaria

https://www.cersanit.com/

Свързано:

Идеи за баня НОВИТЕ СМЕСИТЕЛИ CERSANIT: МАЙСТОРСКИ СПОСОБНИ В БАНЯТА