Открий цял един свят нови професионални възможности с Mr. Bricolage

Публикувано на 09/08/2021 от Детелина Шишкова | Последна редакция на 09/08/2021 | Видяно 3 873 пъти

Ти си умел майстор на свободна практика, компетентен ръководител на бригада или пък си част от доказана фирма в строително-ремонтния сектор? Не пропускай възможността да станеш част от Лоялната програма за професионалисти на Mr.Bricolage и да отключиш ексклузивни възможности и преференции при пазаруване на материали и инструменти за твоя бизнес! 

Вече повече от 20 години Mr.Bricolage помага на българските домакинства в създадаването на уютен дом и градина, като предоставя на професионалистите богато разнообразие от строителни материали, ръчни инструменти и машини, които да улеснят и подобрят качеството на тяхната работа.

Поредната крачка в тази посока тази година Mr.Bricolage реализира съвместно с MaistorPlus, като предоставя възможност на регистрираните в платформата над 6000 майстори, бригади и фирми да се възползват от специални отстъпки, предложения и преференции за пазаруване, и дори да печелят нови клиенти!

Разбери как можеш да се включиш и какво ще получиш - в следващите редове!


Какво ще получа, ако се запиша за участие?

Карта “Лоялност” с 10% отстъпка

Всеки регистриран професионалист в лоялната програма получава карта “Лоялност” с 10% отстъпка за пазаруване в магазините на Mr.Bricolage в цялата страна! 

Възможност да печелиш работа чрез заявки от клиенти на Mr.Bricolage

Всеки участващ професионалист в програмата може да бъде поканен за “Доверен майстор” на Mr.Bricolage! Тази възможност ще ти гарантира допълнителна работа под формата на заявки от клиенти на магазина, които вече са закупили продукт или материал за ремонт, и точно в момента търсят майстор, който да им съдейства с ремонта! И това, ако не е отлична възможност да развиеш своя бизнес и да спечелиш много нови клиенти!


Има ли и други подходящи възможности за мен?

Индивидуални целогодишни отстъпки
 
Ако си лоялен клиент на Mr.Bricolage и често пазаруваш материали и инструменти в магазините, то можеш да получиш индивидуална целогодишна отстъпка на групи продукти и консумативи, които използваш ежедневно в своята работа!

Възможност за отложено плащане в магазините на Mr.Bricolage 

Възможността за отложено плащане в края на месеца е още едно улеснение за екипите на фирмите на лоялните клиенти на Mr.Bricolage! Удобство, което спестява ценно време и дава допълнително прозрачност при пазаруване, от което със сигурност бихте искали да се възползвате!  

  
Кой може да участва?

За да се включиш в Лоялната програма за професионалисти на Mr.Bricolage, трябва да имаш активен профил като професионалист в MaistorPlus.

За да се възползваш от преференциите за пазаруване, следва да имаш достъп и до магазините на Mr.Bricolage, намиращи се в градовете:
София;
Пловдив;
Плевен;
Русе;
Варна;
Бургас;
Добрич;
Благоевград.

Присъедини се в лоялната програма, като попълниш кратката форма за участие тук, като не забравяй да посочиш email адреса и телефонния номер, които използваш в профила си в MaistorPlus - така ще можем да потвърдим твоята регистрация в програмата.

Ако пък имаш въпроси, не се колебай да ни пишеш на: mr.bricolage@maistorplus.com.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта
Петър Петров
Цялостен ремонт, София
16 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта