Има ли и други подходящи възможности за мен?

Последна редакция на 03/05/2024 от Детелина Шишкова

Индивидуални целогодишни отстъпки
 
Ако си лоялен клиент на Mr.Bricolage и често пазаруваш материали и инструменти в магазините, то можеш да получиш индивидуална целогодишна отстъпка на групи продукти и консумативи, които използваш ежедневно в своята работа!

Възможност за отложено плащане в магазините на Mr.Bricolage 

Възможността за отложено плащане в края на месеца е още едно улеснение за екипите на фирмите на лоялните клиенти на Mr.Bricolage! Удобство, което спестява ценно време и дава допълнително прозрачност при пазаруване, от което със сигурност бихте искали да се възползвате!  

  
Кой може да участва?

За да се включиш в Лоялната програма за професионалисти на Mr.Bricolage, трябва да имаш активен профил като професионалист в MaistorPlus.

За да се възползваш от преференциите за пазаруване, следва да имаш достъп и до магазините на Mr.Bricolage, намиращи се в градовете:
София;
Пловдив;
Плевен;
Русе;
Варна;
Бургас;
Добрич;
Благоевград.

Присъедини се в лоялната програма, като попълниш кратката форма за участие тук, като не забравяй да посочиш email адреса и телефонния номер, които използваш в профила си в MaistorPlus - така ще можем да потвърдим твоята регистрация в програмата.

Ако пък имаш въпроси, не се колебай да ни пишеш на: mr.bricolage@maistorplus.com.

Свързано:

Открий цял един свят нови професионални възможности с Mr. Bricolage