DJIA със специални предложения за вашата баня

Публикувано на 25/03/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 02/04/2020 | Видяно 1 561 пъти

С настъпващата пролет идва и сезонът на активните ремонти у дома. Въпреки настоящата ситуация в страната и по света, някои проекти не могат и не е нужно да бъдат „замразени“.

За тези, на които предстои приключението, наречено ремонт, DJIA предлага специална оферта до края на месец март. При закупуване на 5 кв. м. плочки за баня, гранитогрес или декор всеки клиент получава 1 кв. м. подарък!

Богат асортимент очаква всички, които искат да се възползват от специалното предложение на DJIA. Едно от водещите предложения на компанията е серията Fresco на отлично познатата марка Marazzi Group. Стенните плочки с декоративни елементи Fresco Decoro Brocade подчертават всеки интериор и придават истинска индивидуалност на банята. Гранитогреси Onyx White lucido и Essential Ultra White lucido на водещия италианския производител Cerim of Florim Ceramiche пък са нов прочит на класическия естествен камък. Полираната им повърхност в нежни цветове придава чувство за изисканост и стил в помещението.

Тези и редица други предложения може да разгледате в секция Промоция 5=6 на djia.bg, както и във всички шоуруми в страната.


Голямо разнообразие от продукти

Продуктите в месечното предложение са само част от голямото цяло и DJIA се стреми да предложи пълна гама висококачествени решения за обзавеждане на баня. Освен гранитогрес, плочки и декор, клиентите могат да открият богат асортимент от санитарна керамика, структури за вграждане, мебели за баня и всичко останало за пълното обзавеждане на помещението. Брандовете, които DJIA представя, са внимателно селектирани сред реномирани производители. Компанията е официален вносител на доказани брандове като “Marazzi Group”, “Flaviker”, “Casa Dolce Casa”, “Cerim” – Италия; "PCI Augsburg GmbH", "TECE GmbH" - Германия, “Kolpa san” – Словения и много други.

Персоналната грижа за клиента и ексклузивното обслужване са от първостепенна важност и водещите приоритети на компанията. Във всеки шоурум на DJIA в страната (София, Варна, Бургас, Русе и Пловдив) клиентът получава максимално съдействие, практични и професионални съвети при избора на най-подходящото решение за дома.

Специални предложения и безплатен 3D проект очакват тези, които са се заели с цялостно обзавеждане на своята баня.

Всички шоуруми от веригата на DJIA работят с повишено внимание и спазват стриктно необходимите мерки за ограничаване разпространението на Коронавирус (COVID-19), затова всеки клиент може да изпрати запитването си предварително.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта