DJIA със специални предложения за вашата баня

Последна редакция на 24/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 437 пъти

С настъпващата пролет идва и сезонът на активните ремонти у дома. Въпреки настоящата ситуация в страната и по света, някои проекти не могат и не е нужно да бъдат „замразени“.

За тези, на които предстои приключението, наречено ремонт, DJIA предлага специална оферта до края на месец март. При закупуване на 5 кв. м. плочки за баня, гранитогрес или декор всеки клиент получава 1 кв. м. подарък!

Богат асортимент очаква всички, които искат да се възползват от специалното предложение на DJIA. Едно от водещите предложения на компанията е серията Fresco на отлично познатата марка Marazzi Group. Стенните плочки с декоративни елементи Fresco Decoro Brocade подчертават всеки интериор и придават истинска индивидуалност на банята. Гранитогреси Onyx White lucido и Essential Ultra White lucido на водещия италианския производител Cerim of Florim Ceramiche пък са нов прочит на класическия естествен камък. Полираната им повърхност в нежни цветове придава чувство за изисканост и стил в помещението.

Тези и редица други предложения може да разгледате в секция Промоция 5=6 на djia.bg, както и във всички шоуруми в страната.


Голямо разнообразие от продукти

Продуктите в месечното предложение са само част от голямото цяло и DJIA се стреми да предложи пълна гама висококачествени решения за обзавеждане на баня. Освен гранитогрес, плочки и декор, клиентите могат да открият богат асортимент от санитарна керамика, структури за вграждане, мебели за баня и всичко останало за пълното обзавеждане на помещението. Брандовете, които DJIA представя, са внимателно селектирани сред реномирани производители. Компанията е официален вносител на доказани брандове като “Marazzi Group”, “Flaviker”, “Casa Dolce Casa”, “Cerim” – Италия; "PCI Augsburg GmbH", "TECE GmbH" - Германия, “Kolpa san” – Словения и много други.

Персоналната грижа за клиента и ексклузивното обслужване са от първостепенна важност и водещите приоритети на компанията. Във всеки шоурум на DJIA в страната (София, Варна, Бургас, Русе и Пловдив) клиентът получава максимално съдействие, практични и професионални съвети при избора на най-подходящото решение за дома.

Специални предложения и безплатен 3D проект очакват тези, които са се заели с цялостно обзавеждане на своята баня.

Всички шоуруми от веригата на DJIA работят с повишено внимание и спазват стриктно необходимите мерки за ограничаване разпространението на Коронавирус (COVID-19), затова всеки клиент може да изпрати запитването си предварително.

Свързано:

DJIA със специални предложения за вашата баня