Архитектурно-строителна седмица: изложението, което има какво да ви покаже!

Публикувано на 28/02/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 28/02/2020 | Видяно 863 пъти

От 25 до 28 февруари 2020 г. в Интер Експо център всеки може да посети изложеното Архитектурно-строителна седмица. Любезните участници ще ви дадат полезна информация и насоки за всяка сфера, от която се интересувате. В четири зали са разпределени темите:  „Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, “Сградна автоматизация”, “ОВиК” и “Smart системи”.


Иновативни идеи, които не са за изпускане

Сред най-интригуващите неща са диамантените инструменти, в които се обработват керемиди и керамични тухли. Впечатление прави и двураменна телескопична стълба. Нейните компактни размери са идеални за всеки ремонт. Тя може да се използва за стълбище, като подпираща се, двустранна или тип „бояджийска“.

В четирите зали на изложението ще откриете продукти и информация за епоксидни настилки, градини, строителни инструменти, изолация, бои, врати, дограма, соларни панели, климатизация, нови технологии. Сред големите компании, които имат свое представителство се открояват имената на: BOSCH, Henel, BORO, Knauf, Ceresit, HENKEL BULGARIA,  ARMORMAT, RUUKKI, Euromarket Group и др.


Модерни технологии за архитектура и строителство

Тази година изложението акцентира на модерните технологии и иновации в строителната сфера. Варианти за соларни панели може да намерите в зала 4. Там освен че имате възможността да разгледате последните тенденции в климатизацията, ще може да получите и професионална консултация и информация от представителите. В зала №4 е разположена и семинарната зала, където всеки ден лектори са приготвили за всички посетители полезни теми и презентации.


Посетете изложението!

Ако се интересувате от строителство, последни архитектурни тенденции или просто искате да видите нещо интересно, то определено си заслужава да посетите изложението Архитектурно-строителната седмица в Интер Експо център. Удобната локация и връзка с метро ще ви осигурят бързо придвижване. Освен това буферният паркинг на метрото няма да ви кара да се лутате къде да намерите паркомясто. Със сигурност ще останете очаровани от продуктите, иновациите и информацията, която ще получите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта