СИХРЕ 2020: изложението, което ще ви срещне с новостите в хорека сектора

Публикувано на 31/01/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 06/02/2020 | Видяно 1 011 пъти

От  28 – 31 януари в Интер Експо Център всеки може да получи полезна информация за хотелско, ресторантско, кетъринг, СПА и фитнес оборудване. Международното изложение СИХРЕ 2020 дава възможност да се запознаем с компании, лидери в областта и да се докоснем до най-малките детайли в бранша.

В четири зали на изложбения комплекс се позиционират лидерите в хорека оборудването. Тази година приоритет на събитието е природосъобразността и технологичните продукти, които са сред основните акценти и на щандовете на изложителите. СИХРЕ 2020 се радва на огромна посещаемост! Комбинацията от интересни продукти, зала за дегустация, високотехнологични уреди, майсторски класове на световни известни шеф-готвачи, презентации с демонстрационно готвене на различни теми, известни лектори от различни професионални направления привличат сериозен интерес сред аудиторията.


Зала 1 - посетете форума за висша кулирания GasronomiX

В зала 1 е позиционирано професионално кухненско оборудване, кухненска посуда, форум за висша кулинария GastronomiX. На изложението СИХРЕ 2020 има страхотна изненада за всеки посетител, любител на кулинарни изкушения. Специалните щандове за дегустация са наслада за небцето. Ароматът на вкусна храна се носи навсякъде, а кулинарни шефове правят демонстрации на живо с приготвяне на невероятни вкусотии!


МЕТРО - вълнуващи предложения за хотели и ресторанти с фокус върху италианските специалитети

В Зала 1 ще намерите и щанд на МЕТРО, които участват с продукти за италианска кухня. Там ще откриете големи разфасовки паста, олио, зехтин, ароматни сирена, подходящи за всеки хотелиерски или ресторантьорски бизнес.


Зала 2 - запознайте се с вълнуващите нововъведения в професионалното хотелиерско и ресторантско оборудване

В зала 2 ще откриете професионално кухненско оборудване и кухненска посуда. Конвектомати за готвене, професионални печки, фурни, барбекюта, витрини. В залата ще намерите богато разнообразие на качествени уреди. Впечатление прави и дизайнерската кухненска посуда, която няма как да остане незабелязана.


Зала 3 - всичко за професионалното кухненско оборудване

Това място е за професионално кухненско оборудване, кухненска посуда, оборудване за хотели и ресторанти. Тук ще намерите всичко, което е необходимо за този бранш. От качествени фурни, миксери, прахосмукачки… през страхотни чинии, чаши, оливерници… до професионални перилни и почистващи препарати, които гарантират постигането на отлична чистота във вашия хотел или ресторант!


Зала 4 - впечатляващо оборудване, което отговаря изцяло на високите очаквания

В зала 4 откриваме разнообразно оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес центрове. И то определено не изглежда така, които сме свикнали да го виждаме. Уредите и предложенията тук впечатляват с нетипичния си дизайн и широк спектър от екстри и възможности, които ще отговорят на нуждите дори на най-претенциозните посетители!

Определено СИХРЕ 2020 е изложение, което си заслужава да посетите, особено ако имате интерес в бранша или пък сте собственик на хотел, ресторант, СПА или фитнес  център и търсите интригуващи начини да модернизирате своя бизнес! Тук може да опитате страхотни специалитети, да видите професионални уреди, да получите полезна информация от любезните представители на всяка фирма, да намерите подходяща кухненска посуда и да добиете представа колко много всъщност са съставните части на вашия любим ресторант или хотел.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
Павел
Боядисване и декорация, София
95 извършени проекта