Архитектурно-строителна седмица събира строителния сектор от 25 до 28 февруари

Публикувано на 28/01/2020 от Реклама | Последна редакция на 04/03/2020 | Видяно 5 841 пъти

Над 150 фирми от България и чужбина се включват в юбилейното 20 издание

Развиване на заложената концепция, нови тематики, още по-близко сътрудничество с изложителите, браншовите организации и посетителите. Всичко това очаква строителния сектор на изложение Архитектурно-строителна седмица 2020. Юбилейното 20-о издание ще създаде условия професионалистите да открият най-новите решения и услуги, които ще бъдат представени в Интер Експо Център от 25 до 28 февруари 2020 г.

Най-мащабното за последното десетилетие издание ще заеме четири изложбени палати. Върху 10 000 кв.м над 150 фирми от България и чужбина ще представят предложенията си. В четирите зали ще бъдат обособени тематиките „Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“ и „Индустриално строителство и оборудване“. Профилът се обогатява с отварянето на още една зала за фирмите от “Сградна автоматизация”, “ОВиК” и “Smart системи”.


Част от участниците и продуктите

В сектор „Вътрешни довършителни работи“ присъстващите ще открият продукти и технологии и на новите участници – Естета интериори, Естетико, Полихром, GROHE AG, Бани „Джиа“, Паркетен свят. Сред компаниите при „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“ са Солид 55, VAS PRO, VJF, Алтест. В сектори „Груб строеж и външни довършителни дейности“ и „Индустриално строителство и оборудване“ откриваме Кнауф България, Оргахим, Технопанел, ITT BULGARIA, Боро теракол, HTI BULGARIA. Направление „ОВиК“ привлича интерес за участие на Темпекс, Дамвент, Атаро Климат, Проксимус инженеринг, Systemair, Plamcom, Биомаса енерджи, Фидокс и др. С пълния си капацитет в изложението се включват HENKEL BULGARIA,  ARMORMAT, RUUKKI, Euromarket Group, TERAZID, DOMUS NG, AURUBIS BULGARIA, IZOMAX, ROOF COMPANY, Барбали и др.

Топлоизолация от последно поколение, екопанели от слама и боя със специални ефекти, ще бъдат само малка част от демонстрираните продукти. На юбилейното издание АУРУБИС ще представи възможностите на железния силикат, а НОРТОП – прозорецът за плосък покрив DXW. Ще се запознаем и с качествата на битумните керемиди на IKO от АРМОРМАТ; преимуществата на металните керемиди ще демонстрира ROOF Company. С акцент върху гумените хидроизолации се впуска Домус Ен Джи. Ще бъдат представени и алуминиевите профилни системи и софтуерни решения от АЛУКЬОНИГЩАЛ, както и неносещият оставащ кофраж на „Термоблок Изолинвест”.

„Очаква ни най-мащабното присъствие на участници от Турция за последното десетилетие. Към момента са заети над 400 кв.м“, споделят организаторите.


За професионалистите

Разбира се, професионалистите ще открият множество технологични решения. Сред тях са диамантени инструменти за обработване на керемиди и керамични тухли от Си Ди Ел. Компанията ще представи дискове за рязяне на керамични тухли с диаметър 230 – 700 mm и чаша за окрайчване на керемиди.

Новият циркулярен трион на FESTOOL с интегрирана SAWSTOP технология за безопасност ще предложи Тултехник Системс. Настолният циркуляр TKS 80 създава условия за безопасна работна среда чрез интегрираната SAWSTOP технология и чувствителна сензорика, благодарение на които при контакт с човешката кожа, циркулярният диск спира за 5 милисекунди.

Едва ли съществува строителна площадка или помещение, което се ремонтира, в които професионалистите да не използват стълби. За улеснение на заетите в строителния сектор, на Арон България ще ни запознае с обновеното си портфолио, в което вече влиза и двураменна телескопична стълба. Предлагана в три размера, с различен брой стъпала, тя може да се използва за стълбище, като подпираща се, двустранна или тип „бояджийска“, а сгъната, тя придобива компактни размери. За почистване на обекта Булинженеринг къмпани представя нов модел компактна, индустриална прахо и водосмукачка. Иновационната й глава с мотор дава възможност за перфектно вентилиране и отлична звукоизолация. А HENKEL BULGARIA ще ни запознае с уплътнителните ленти за уплътняване на врати и прозорци, на закрито и открито – TEROSON. Те нямат обичайното чувствително на натиск акрилатно или бутилово лепило, а термопластично лепило от най-ново поколение.

По-малко от месец остава до началото на Архитектурно-строителна седмица 2020. Регистрацията си за свободно посещение можете да направите на buildingweek.bg.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Васил Василев VIP
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Т.И.Р.АУТОПОЛИ
Строителство на сгради, Пловдив
3 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти VIP
Сухо строителство, София
38 извършени проекта
donfelipe
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
НИК СТРОЙ 2000
Хидроизолация, Русе
Евгени Александров
Дограма и остъкляване, София