За професионалистите

Последна редакция на 20/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 443 пъти

Разбира се, професионалистите ще открият множество технологични решения. Сред тях са диамантени инструменти за обработване на керемиди и керамични тухли от Си Ди Ел. Компанията ще представи дискове за рязяне на керамични тухли с диаметър 230 – 700 mm и чаша за окрайчване на керемиди.

Новият циркулярен трион на FESTOOL с интегрирана SAWSTOP технология за безопасност ще предложи Тултехник Системс. Настолният циркуляр TKS 80 създава условия за безопасна работна среда чрез интегрираната SAWSTOP технология и чувствителна сензорика, благодарение на които при контакт с човешката кожа, циркулярният диск спира за 5 милисекунди.

Едва ли съществува строителна площадка или помещение, което се ремонтира, в които професионалистите да не използват стълби. За улеснение на заетите в строителния сектор, на Арон България ще ни запознае с обновеното си портфолио, в което вече влиза и двураменна телескопична стълба. Предлагана в три размера, с различен брой стъпала, тя може да се използва за стълбище, като подпираща се, двустранна или тип „бояджийска“, а сгъната, тя придобива компактни размери. За почистване на обекта Булинженеринг къмпани представя нов модел компактна, индустриална прахо и водосмукачка. Иновационната й глава с мотор дава възможност за перфектно вентилиране и отлична звукоизолация. А HENKEL BULGARIA ще ни запознае с уплътнителните ленти за уплътняване на врати и прозорци, на закрито и открито – TEROSON. Те нямат обичайното чувствително на натиск акрилатно или бутилово лепило, а термопластично лепило от най-ново поколение.

По-малко от месец остава до началото на Архитектурно-строителна седмица 2020. Регистрацията си за свободно посещение можете да направите на buildingweek.bg.

Свързано:

Архитектурно-строителна седмица събира строителния сектор от 25 до 28 февруари