СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, хотелски семинар и продукти от последно поколение

Публикувано на 16/01/2020 от Реклама | Видяно 5 088 пъти

Международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг, СПА и фитнес оборудване се завръща в бъдещето с нов самостоятелен формат. Датите са в периода  28 – 31 януари, мястото – Интер Експо Център.

В четири от залите на изложбения комплекс се позиционират лидерите в хорека оборудването. А огранизаторите залагат на нов формат и обогатен тематичен обхват. Изложителите от своя страна представят природосъобразни и технологични продукти.

Новата концепция на СИХРЕ разширява спектъра на представените компании и се фокусира още по-силно върху професионалната съпътстваща програма. Акцент, в която e Специализираният семинар за хотелиери, Събитието ще даде отговор на въпроса въпроса „Как да създадем успешен хотел“. Датата е 28-и януари, темите засягат управлението, архитектурата, дизайна и обслужването.  Известни лектори от различни професионални направления, обвързани с менажирането на процесите, ще споделят опит, идеи и практически съвети по време на хотелиерския семинар. Сред тях ще бъдат Жулиета Стефанова, генерален директор на Sofia Hotels Management, дизайнерът Алекс Ковачев – управител на студио IDEA, Светослав Панев – генерален мениджър на Бест Уестърн Премиер София Еърпорт – българският хотел, „назначил“ робот-иконом. Сред лекторите откриваме имената и на: Милена Иванова (Севтополис Медикъл§СПА), Антония Писленска (генерален мениджър, Rosslyn Hotels), Светла Станева (мениджър корпоративно планиране, Дипломат Плаза), Ивайло Кожухаров (генерален мениджър, Бест Уестърн Плюс Хотел Експо София).

„Архитектурата на хотела като магнит за туристи: чрез по-добър дизайн към по-добра заетост“, е една от основните теми на събитието. Инвестициите в сектора, симбиозата между хотела на XXI в. и новите технологии са други от ключовете към успеха, на които лекторите ще спрат вниманието си. На практиките и управлението на хотела е посветен панелът „Какво пропускат собствениците?“. Всичко за темите, лекторите и достъпа до семинара ще откриете тук.


Продукти с мисъл към природата

По всичко личи, че природосъобразността е основна цел на компаниите от сектора. С новата си батерийна платформа за професионални уреди за употреба на открито ни среща Керхер. Машините осигуряват минимални разходи, максимално удобство и редуцират вредните емисии. Новата гама Vimax-Кarcher се отличава с безкабелна сила и максимална гъвкавост за потребител. На помощ на сектора Консуматив предлага чували и пликове за смет, произведени от царевица. Изцяло щадящи природата, създадени на растителна основа, чувалите и пликовете за смет са биоразградими и рециклируеми. Почистването с пара е фокус на EV International, която ще представи уред за почистване със суха пара EV3000i. В отговор на високите потребителски изисквания Хорека Трейдинг и Сервиз ще демонстрира пералните машини на Krebe-Tippo. Машините са снабдени със Smart управлението AVANT 516, те мога да се контролират от мобилно устройство.

Безупречното почистване на подове с фуги е Ваш приоритет? Едно от решенията на СИХРЕ е Rotowash от Тони Фил. Машината с подвижна дръжка е снабдена с насрещно въртящи се ролкови четки и има система с вграден впръскващ модул, чрез който водита прецизно се разпределя върху предната четка и така се намалява консумацията на работен разтвор. Различните видове четки дават възможност да почистите всеки под – плосък или профилиран.

Оборудване със стил и индивидуалност

Стилно, с акцент върху презентацията и декорацията, така накратко може да определим баровото и ресторантското оборудване на Box Max – Robiwoods. Предназначено е да отговаря на това, от което клиентът се нуждае. В стремежа си да предостави цялостно обслужване на клиентите си, от 2019 г. фирмата е разширява асортимента си и дава възможност за изграждане на външна и вътрешна реклама за барове, ресторанти, заведения за хранене и хотели. На клиентите си предлага изработване на светещи рекламни табели, обемни букви, указателни и информационни табели по фирмен проект или съобразно особеностите на мястото, за което е предназначена рекламата.

Припомняме, че онлайн регистрацията в сайта осигурява безплатен достъп до изложението.

СИХРЕ 2020 – много идеи, една кауза – завръщане в бъдещето!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

М-Строй VIP
Цялостен ремонт, София
10 извършени проекта
Стоянов. С.
Плочки и теракот, София
5 извършени проекта
Сити Сайт VIP
Цялостен ремонт, Пловдив
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
80 извършени проекта
ИЗОФОРС ЕООД
Хидроизолация, София
2 извършени проекта
Васил Михайлов
Цялостен ремонт, Пловдив
5 извършени проекта