Перфектната баня с фугиращите смеси на Weber – сигурност и богат избор от цветове

Публикувано на 13/12/2019 от Теа Даулова | Видяно 4 561 пъти

Уникалният вид на банята в голяма степен зависи от малък, но задължителен елемент - фугиращата смес. В зависимост от приложението, тя трябва да е издръжлива във времето, устойчива на абразиви и почистващи препарати, и не на последно място, с нея да се работи лесно.

Eкспертите на Weber са разработили качествено и сигурно решение, което да гарантира перфектен резултат и отличителен външен вид.


Фугиращи продукти

  • webercolor Comfort е цветна фугираща смес за фуги от 1 до 6 mm с клас CG2 W. Тя е подходяща за фугиране на плочки на стени и подове. webercolor Comfort се предлага в 30 цвята и се отличава с изключителна издръжливост на цветовете. Сместа е устойчива на почистване с най-разпространените битови химически препарати, не задържа замърсявания, водоустойчива е и не се напуква.
  • webercolor Premium e еластична фугираща смес, специално разработена за фуги от 1 до 15 mm. Тя се предлага в 25 наситени и устойчиви цвята, като допълнителното ѝ предимство е, че е подходяща при подово отопление. Използва се за фугиране на керамични настилки по стени и подове, включително мозайки, стъклени и метални плочи, гранитогрес, естествен и изкуствен камък при вътрешни и външни условия. Предлага подобрена защита срещу бактерии, мухъл и плесен с вградената технология PROTECT3. Благодарение на PURE-CLEAN технологията за устойчивост на петна и замърсявания е подходяща за помещения с натоварен трафик. webercolor Premium изпълнява изискванията за клас CG2 WAr според БДС EN 13888, има ниско водопоглъщане и висока устойчивост на износване.

  • weberepox easy е двукомпонентна епоксидна фугираща смес и лепило в едно, за залепване и фугиране на всички видове плочки, включително клинкери и стъкокерамика. Подходяща е за външно и вътрешно приложение, в помещения с високи хигиенни изисквания като болници, лаборатории, кухни, хладилни помещения, басейни, автомивки и др. Основното предимство на weberepox easy е лесното почистване, подобно на стандартна циментова фугираща смес. Характеризира се с много висока химична и механична устойчивост и водоплътност. Прилага се за фуги до 10 мм, в разфасовка от 5 кг.

И все пак, не забравяйте, че преди фугиращата смес трябва да изберете най-подходящото лепило за плочки, което ще гарантира качественото изпълнение на банята.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта