Управлявайте отоплението интелигентно - с приложение по интернет

Публикувано на 15/11/2019 от Реклама | Последна редакция на 18/11/2019 | Видяно 6 654 пъти

Една отоплителна инсталация се управлява лесно по класическия начин - със завъртане на термостата. Или още по-удобно с приложения по интернет.

За ползвателите на отоплителната инсталация с котел или термопомпа това означава на първо място по-голям комфорт. Те не трябват да се грижат постоянно за регулирането на температурата вкъщи и могат да се насладят на свободното си време в приятния климат на дома си. Второто основно предимство е намаляването на разходите за отопление. Собствениците могат да настройват температурата в жилището си спрямо техните индивидуални желания и ритъм на живот. Например могат да намалят стайната температура през нощта или когато не са вкъщи и така биха спестили енергия и разходи.

Програматорите на температура се грижат за това, жилището да е винаги приятно топло. При това с температури, които обитателите на дома сами избират. Стайните програматори оказват влияние на работата на котела или термопомпата и влияят на мощността на уреда, за да работи той съгласно желаната стайна температура. В зависимост от оборудването на инсталацията и избрания модел стаен програматор, отоплителният уред може да съблюдава промените във външната температура, а така също и дава възможност за настройване на дневни и седмични времеви програми на отопление. Правилно настроеното регулиране на температурите осигурява по-висок комфорт и по-ниски разходи за енергия.  


Заложете на дигитални решения за управление на отоплението

Особено когато става въпрос за изграждане на нова отоплителна инсталация, дигиталните решения за управление на отоплението трябва да бъдат обмислени сериозно. Те предлагат едно много удобно решение да контролирате Вашето отопление от всяка точка на света, което освен че значително повишава комфорта в жилището, предлага и висока сигурност. Например, ако възникне проблем с инсталацията, собственикът и евентуално сервизната фирма веднага се уведомяват и се съкращава времето за реакция и отстраняване на грешката.

Съществуващи инсталации с котли и термопомпи също могат да бъдат допълнително оборудвани и управлявани с приложения. Дори и инсталации на повече от десет години.

Отопление и Apps - с приложението на Viessmann управлявате удобно и сигурно Вашата отоплителна инсталация по интернет

За ползвателите на отоплителната инсталация комфортът винаги е на първо място. Факторите сигурност и икономичност също не са за пренебрегване. С приложениeтo за управление на отоплението, ViCare Viessmann разработи едно функционално приложение, което напълно отговаря на изискванията на ползвателите на отоплителни системи.

Също и дистанционният достъп на сервизната фирма до инсталация вече не е проблем, стига Вие да сте дали разрешение. Всичко това е възможно с интелигентните приложения на Viessmann. Необходими са само интернет връзка и смартфон или таблет.


ViCare – управление на отоплението с App

Със семпло издържания графичен дизайн на ViCare управлението на Вашата Viessmann инсталация е изключително лесно и интуитивно.

Приложението в повечето случаи се използва за управление на един отоплителен кръг. С едно движение избирате желаната стайна температура или избирате между програми за нормално отопление или "Парти". Когато излизате от вкъщи е достатъчно едно движение, за да намалите температурата в жилището си и така да спестите ненужни разходи. Който иска да настрои индивидуални времеви програми, може да се справи лесно с помощта на функция "Асистент". На екрана на Вашия смартфон виждате също така и много идеи за спестяване на енергия.

Чрез ViCare можете да управлявате почти всички газови и нафтови котли Viessmann, произведени след 2004 г., термопомпи след 2010 г.  и част от останалите уреди в продуктовата програма на Viessmann.

Повече информация за ViCare можете да намерите тук. По всяко време може да получите и безплатна консултация.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта

Газификация