Какви са съвременните модерни и функционални решения за вашия под

Публикувано на 21/06/2019 от Реклама | Последна редакция на 24/06/2019 | Видяно 7 963 пъти

Подът е съществен елемент от обзавеждането на всеки един дом или офис пространство. На практика от него започва всичко, цялият интериор се изгражда на база избраната подова настилка. Освен за цвета и дизайна обаче, е добре да помислим и за технологичните параметри на съвременните подови решения, които пазарът у нас предлага. Плочки, ламинат или...?


Запознайте се със SPC – подовата настилка от ново поколение!

SPC (Stone polymer core) подът е настилка от ново поколение, изключително функционална, с модерен дизайн: клиентите могат да избират между вечната класика дървото или така популярните декори на камък и бетон. Това е максимално усъвършенствана подова настилка с ядро от естествени скални минерали и съвременни полимери, изключително издръжлива във времето със своята здрава клик система и 100% водоустойчивост. HD минералното ядро гарантира високата стабилност на размерите дори в много слънчеви помещения, а ниското термично съпротивление на настилката прави по-ефективно използването на подово отопление.


Какви са предимствата на SPC пода с марка Arbiton?

SPC подът с марка Arbiton е изключително топъл и тих, красив като дърво, защото е на широки дъски с натурална дървесна структура и приятен на допир. Висок клас на износоустойчивост AC5, висок клас на противоплъзгане R9 /от максимален R10/, реакция на огън Bfl-s1 (трудногорим), както и по-добрата акустика в сравнение с ламината го правят изключително подходящ за силно натоварени обществени сгради и заведения.

Поради малката си дебелина SPC подът е много добро решение и при реновация: може да се постави директно върху стара равна настилка. Тази подова настилка може да ви осигури перфектния свързан под – един за всички помещения на жилището ви: кухня, хол, дневна, коридор и спалня. Възможността за монтиране без прекъсване е 200 кв.м.


Подово решение, съобразено с последните модни тенденции

SPC подът с марка Arbiton, предлаган в България от фирма Нолина, е със съвременен дизайн, съобразен с последните модни тенденции: Мебелите, аксесоарите и текстила определят вътрешността, но подовата настилка е мястото, от където започва всичко!  

Подовете на Arbiton са безопасни, клас A+ без формалдехиди, не отделят вредни токсични вещества, също така са екологични, защото са 100% рециклируеми. 

За повече информация посетете офисите на Нолина в страната: София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта