Canon представи неограничените възможности на дигиталния печат в интериора

Публикувано на 10/06/2019 от Реклама | Последна редакция на 10/06/2019 | Видяно 793 пъти

Тенденциите в интериорния дизайн все повече следват стремежа на хората да изразят индивидуалността си. Домовете отдавна не разчитат на стандартното обзавеждане, вместо това се използва всяка добра възможност за персонализиране. Подобна е ситуацията и в офисите. Строгата атмосфера отстъпва пред осъзнаването, че обкръжаващата среда на работното място пряко повлиява мотивацията и креативността на служителите.

Незаменим принос в създаването на персонален облик на дома, офиса, хотелите, търговските обекти и всякакъв друг тип помещения и сгради дават неограничените възможности на дигиталния печат. Последното бе доказано от Canon по време на специално организираното от тях събитие на 7-и юни, 2019 г. Сред поканените да го отразят бяхме и ние, екипът на MaistorPlus. Най-важните акценти, представили еволюцията на декора чрез цифровия печат, предстои да разкрием в хода на публикацията.


Няколко думи за Canon

Мнозина биха споделили, че Canon е бранд, който едва ли се нуждае от подробно представяне. Добре известен е сред широката аудитория предимно с продуктите си на фотографска тематика. Истината е, че разнообразието на предлагания асортимент далеч не се изчерпва с тях. Компанията предoставя и решения, свързани с бизнес софтуер, скенери, офис и широкоформатни принтери, медицински системи и редица други.

Специално внимание заслужават възможностите за осъществяване на дигитален печат, които издигат възможностите за декорации в интериора на ново равнище. Сред основните цели на Canon e да съдейства, посредством дигиталните технологии, безграничното въображение на дизайнери, а и потребители, да се материализира. И ако доскоро принтерите поставяха граници в това отношение, вече можем да разчитаме на впечатляващо многообразие в печатането и все по-големи мащаби. 


Защо интериорът спечели правото си да бъде на фокус?

Неслучайно интериорът и възможностите за неговото персонализиране застана във фокуса на вниманието на Canon. Статистиките красноречиво очертават причините за подобно решение:

  • Установено е, че 81 % от времето си прекарваме в интериорни пространства. Обикновено това са домовете и офисите ни, където за всекиго е важно да се чувства максимално комфортно.
  • Интересен факт е, че 71 % от хората са готови да заплатят по-големи суми, за да си осигурят уютна среда. Често тя е свързана с потребността да изразим индивидуалността си, която успешно се посреща от възможностите на дигиталния печат.
  • 24 % от работната сила във Великобритания е на мнение, че офис средата оказва пряко влияние на мотивираността и ентусиазма на екипа при изпълнение на служебните задачи. Не по-различна е ситуацията и у нас, където също връзката между интериорния дизайн и емоциите е все по-осезаема.


Приложението на дигиталния печат в интериора

На практика дигиталният печат може да намери своето приложение във всяко помещение от интериора на дома ни. Ще ви подскажем само част от многобройните идеи, останалото оставяме на въображението ви:

  • Тапет за спалнята или дневната. Може да ви се отпечата такъв в желани от вас десени и да си създадете интересен акцент.
  • Арт столове в трапезарията. Защо да ги оставяте в скучния им фабричен вид, когато имате възможност да отпечатате върху тях репродукции на красивите си картини например.
  • Кухненски гръб по специален дизайн. Когато желанието ви е да оставите личен отпечатък и в кулинарния си кът, е достатъчно да използвате възможността за дигитално отпечатване върху керамика или стъкло.
  • Любимите анимационни герои върху завивките в детската. Дигиталният печат може да се реализира и върху текстил. Отличен повод да зарадвате малчуганите си с посветена на обичаните от тях герои и филмчета интериорна тема.

Научете повече за неограничените възможности на дигиталния печат в интериорния дизайн, като посетите този адрес: https://www.canon.bg/decorevolution/

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
11 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта