Mitsubishi Heavy Industries получи златна награда за дизайн за серията FDTC

Публикувано на 22/05/2019 от Реклама | Последна редакция на 22/05/2019 | Видяно 897 пъти

На 21 май 2019 г. Mitsubishi Heavy Industries (MHI) получи престижната златна награда за дизайн Golden A' Design Award в категорията „Инженерен и технически дизайн“ за 2018–2019 година.

Компактната климатична система от касетъчен тип FDTC, чийто уникален дизайн е създаден от германската фирма за индустриален дизайн Zweigrad GmbH and Co. KG, осигурява динамично охлаждане и отопление за най-различни приложения. Със своите ниски експлоатационни разходи и висока енергийна ефективност, атрактивната климатична система с панел за предотвратяване на усещането за течение предлага изключителен комфорт за крайните потребители. Усъвършенстваните инженерни характеристики и новият дизайн осигуряват гъвкавост и предоставят комфорт в офисната и търговската среда и в местата за отдих и развлечение.

Призът е огромно признание за челната позиция на Mitsubishi Heavy Industries на пазара на климатични системи и затвърждава лидерството на производителя след спечелената сребърна награда за дизайн Silver A’ Design Award за климатичната серия SRK-ZSX през 2017-2018 година.

„За нас е изключителна чест, че касетъчните ни климатизатори FDTC са удостоени с тази награда. Разработката на системата налагаше да работим в тясно сътрудничество с нашите дизайнери. Това ни помогна да разберем предизвикателствата на съвременния пазар за климатични системи, за да предоставим най-подходящото решение, фокусирано върху комфорта“, коментира Риочи Кария, изпълнителен директор на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES Европа.

Церемонията по награждаването ще се състои на 28 юни 2019 година в Teatro Sociale Como в Комо, Италия.


Серията FDTC на Mitsubishi Heavy Industries

Четирипътните компактни касети за монтаж в окачен таван от серия FDTC са ново допълнение към продуктовата линия на сплит системите за търговско приложение. В допълнение към новия дизайн на панела, новите модели са най-тънките и най-леките в индустрията. Сериите FDTC са налични в продуктова линия от модели с мощности от 2,5 до 6,0 kW. Моделите FDTC се отличават с панел за входящ въздух с клетъчна структура с шестоъгълни форми и плоски клапи за изходящия въздух, което допринася за изключителна функционалност, комбинирана със стилна атрактивна визия. Климатичната система от касетъчен тип FDTC е най-тънката в индустрията – с височина само 248 mm, и може да бъде инсталирана дори в ограничени пространства на окачени тавани. Това са също и най-леките в индустрията касети с тегло само 14 kg, което значително улеснява монтажа.

Всички модели от серията FDTC се предлагат като стандартен вариант с патентованата от MHI технология “AirFlex”, предотвратяваща усещането за течение, което обикновено се получава от въздушната струя, насочена директно към хората. Новите FDTC модели разполагат също със сензор, който засича човешкото присъствие и ниво на активност, позволявайки оптимален комфорт и енергоспестяване.

Официален вносител за България на климатици Mitsubishi Heavy Industries, Япония, е Кондекс ЕООД.


За Mitsubishi Heavy Industries Ltd. и Кондекс ЕООД

Mitsubishi Heavy Industries Ltd (MHI) Ltd. e един от основателите и лидерите на съвременния пазар на хладилно и климатично оборудване за дома, офиса и промишлеността. Корпорацията произвежда всичко, свързано с този отрасъл от промишлеността – от битови климатици до климатични системи за цели мегаполиси, обединени в единна мрежа. За да се осигурят комфортни условия за съществуването на съвременния човек, MHI Ltd. ежегодно разработва и внедрява най-новите технологии в производството на климатична техника, които винаги се основават на ефективност, икономичност и грижа за околната среда.

Кондекс ЕООД е създадена през 1993 г. с основна дейност пълен инженеринг в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Фирмата извършва проучване, проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите и е сред водещите специализирани фирми в сферата на климатизацията на българския пазар.
КОНДЕКС ЕООД е официален вносител за България на климатици MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, Япония, прецизна климатична техника STULZ, Германия, и чилъри Thermocold, Италия.

За по-подробна информация, моля посетете: A' Design Gold Award Mitsubishi Heavy Industries FDTC Unit

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
valeros3 LTD
Покривни услуги, София
17 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта