BelliSlimo топло изживяване предлага новата серия бойлери на TESY

Публикувано на 17/05/2019 от Реклама | Последна редакция на 17/05/2019 | Видяно 557 пъти
TESY представи новата си серия бойлери BelliSlimo

Навиците на съвременния потребител са пряко обвързани със забързания и динамичен живот, който води. Времето на всекиго е разчетено по график, за да може максимално ефективно да се разпредели по планираните задачи. Дори и обичаен ритуал, каквото е ежедневното взимане на душ, следва да се “програмира” предварително, за да е сигурно, че във всеки един момент ще има точното количество топла вода. Без излишни енергийни разходи, в подкрепа на едно отговорно отношение към природните ресурси.

И ако последното изглежда като утопия от бъдещето, иновативно мислещия екип на TESY доказва, че подобна реалност е напълно възможна. Именно това бе демонстрирано на специално организираната презентация днес, 17 май 2019 г, където, беше представена новата и впечатляваща серия бойлери BelliSlimo. Ние от MaistorPlus също бяхме на мястото на събитието и в следващите редове ще споделим с вас по-важните аспекти, които научихме за излязлата преди няколко месеца на пазара продукция. 

Пътят на TESY до BelliSlimo

Пътят на TESY до BelliSlimo

Преди да стигне до настоящия момент, в който представя новата си серия бойлери, TESY извървява дълъг път. Нека видим ключовите моменти в историята на компанията:

 • 1993 г. компанията е създадена;
 • 1996 г. се случва първоначалната регистрация на марката TESY;
 • 1997 г. започва производството на електрически бойлери;
 • 2014 г. на пазара стъпва Heateco Cloud;
 • 2016 г. отваря врати нов завод за производство на бойлери;
 • 2017 г. Modeco Cloud излиза на пазара;
 • 2019 г. Е времето на новата серия интелигентни бойлери BelliSlimo.

На сцената излиза BelliSlimo!

На сцената излиза BelliSlimo!

В центъра на вниманието по време на днешната презентация заслужено застанаха бойлерите от серия BelliSlimo. Те комбинират в себе си интелигентни решения и високотехнологични предимства, заедно с елегантен италиански дизайн. Тънкият и плосък силует в съчетание с минималистичен размер, позволява лесен монтаж и на по-трудно достъпни места. Важно е само да запомните, че за да работи избраният от вас бойлер от серията, изводите му за вода и електричество трябва да бъдат от лявата страна.

Що се отнася до възможностите за дистанционно управление, по време на презентацията, чиято локация беше в София, станахме свидетели на отдалечен контрол на уред, позициониран в Шумен. Последният безропотно се подчиняваше на командите, задавани му от приложение за смартфон, каквото всеки, закупил бойлер BelliSlimo може да си изтегли напълно безплатно. 

Кои са основните предимства?

Кои са основните предимства?

Само в рамките на 30-35 минути бойлерите TESY ще загреят топла вода за вас, така че да можете да си вземете желания освежаващ душ или пък да си измиете чиниите. А ето и основните три предимства, които заслужават внимание:

 • Висок енергиен клас B - Той е най-високият за електрическите бойлери с вместимост над 50 литра. Постига се благодарение на вложените в BelliSlimo технологии и Smart режим, който ни дава топла вода, само когато ни е необходима. Умният режим научава навиците ни на потребление и спрямо тях задава работата на бойлера.
 • Компактен и елегантен дизайн - същият позволява бойлерите да се монтират по различни начини, както свободностоящо, така и вградени, включително в кухненски шкаф. Могат да бъдат поставяни вертикално или хоризонтално, в зависимост от специфичните нужди на потребителя.
 • Управление през интернет - то се случва лесно и интуитивно с помощта на безплатно приложение, съвместимо с Android и iOs системи.

Интелигентни режими на работа

Интелигентни режими на работа

Бойлерите от серия BelliSlimo могат да се ползват в различни режими на работа, всеки от които впечатлява с интелигентните решения, които предлага:

 • Програмен режим. Той ни помага да зададем предварително за всеки ден и час какво количество топла вода ни е необходимо.
 • Eco Smart режим. Той изучава нашите навици и по този начин бойлерите осигуряват най-доброто и персонализирано потребителско изживяване.
 • Режим ваканция. При него можем да си нагласим за колко време ще отсъстваме и да му зададем деня и часа, в който бойлерът да загрее за нас топла вода. През времето ни на ваканция той ще “знае”, че не трябва да работи и по този начин пести ценна енергия.

Какви са другите характеристики на бойлери BelliSlimo, заслужаващи внимание, можете да научите, като посетите страницата на нашите партньори от TESY.

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник