BelliSlimo топло изживяване предлага новата серия бойлери на TESY

Публикувано на 17/05/2019 от Реклама | Последна редакция на 17/05/2019 | Видяно 1 491 пъти

Навиците на съвременния потребител са пряко обвързани със забързания и динамичен живот, който води. Времето на всекиго е разчетено по график, за да може максимално ефективно да се разпредели по планираните задачи. Дори и обичаен ритуал, каквото е ежедневното взимане на душ, следва да се “програмира” предварително, за да е сигурно, че във всеки един момент ще има точното количество топла вода. Без излишни енергийни разходи, в подкрепа на едно отговорно отношение към природните ресурси.

И ако последното изглежда като утопия от бъдещето, иновативно мислещия екип на TESY доказва, че подобна реалност е напълно възможна. Именно това бе демонстрирано на специално организираната презентация днес, 17 май 2019 г, където, беше представена новата и впечатляваща серия бойлери BelliSlimo. Ние от MaistorPlus също бяхме на мястото на събитието и в следващите редове ще споделим с вас по-важните аспекти, които научихме за излязлата преди няколко месеца на пазара продукция. 


Пътят на TESY до BelliSlimo

Преди да стигне до настоящия момент, в който представя новата си серия бойлери, TESY извървява дълъг път. Нека видим ключовите моменти в историята на компанията:

  • 1993 г. компанията е създадена;
  • 1996 г. се случва първоначалната регистрация на марката TESY;
  • 1997 г. започва производството на електрически бойлери;
  • 2014 г. на пазара стъпва Heateco Cloud;
  • 2016 г. отваря врати нов завод за производство на бойлери;
  • 2017 г. Modeco Cloud излиза на пазара;
  • 2019 г. Е времето на новата серия интелигентни бойлери BelliSlimo.


На сцената излиза BelliSlimo!

В центъра на вниманието по време на днешната презентация заслужено застанаха бойлерите от серия BelliSlimo. Те комбинират в себе си интелигентни решения и високотехнологични предимства, заедно с елегантен италиански дизайн. Тънкият и плосък силует в съчетание с минималистичен размер, позволява лесен монтаж и на по-трудно достъпни места. Важно е само да запомните, че за да работи избраният от вас бойлер от серията, изводите му за вода и електричество трябва да бъдат от лявата страна.

Що се отнася до възможностите за дистанционно управление, по време на презентацията, чиято локация беше в София, станахме свидетели на отдалечен контрол на уред, позициониран в Шумен. Последният безропотно се подчиняваше на командите, задавани му от приложение за смартфон, каквото всеки, закупил бойлер BelliSlimo може да си изтегли напълно безплатно. 


Кои са основните предимства?

Само в рамките на 30-35 минути бойлерите TESY ще загреят топла вода за вас, така че да можете да си вземете желания освежаващ душ или пък да си измиете чиниите. А ето и основните три предимства, които заслужават внимание:

  • Висок енергиен клас B - Той е най-високият за електрическите бойлери с вместимост над 50 литра. Постига се благодарение на вложените в BelliSlimo технологии и Smart режим, който ни дава топла вода, само когато ни е необходима. Умният режим научава навиците ни на потребление и спрямо тях задава работата на бойлера.
  • Компактен и елегантен дизайн - същият позволява бойлерите да се монтират по различни начини, както свободностоящо, така и вградени, включително в кухненски шкаф. Могат да бъдат поставяни вертикално или хоризонтално, в зависимост от специфичните нужди на потребителя.
  • Управление през интернет - то се случва лесно и интуитивно с помощта на безплатно приложение, съвместимо с Android и iOs системи.


Интелигентни режими на работа

Бойлерите от серия BelliSlimo могат да се ползват в различни режими на работа, всеки от които впечатлява с интелигентните решения, които предлага:

  • Програмен режим. Той ни помага да зададем предварително за всеки ден и час какво количество топла вода ни е необходимо.
  • Eco Smart режим. Той изучава нашите навици и по този начин бойлерите осигуряват най-доброто и персонализирано потребителско изживяване.
  • Режим ваканция. При него можем да си нагласим за колко време ще отсъстваме и да му зададем деня и часа, в който бойлерът да загрее за нас топла вода. През времето ни на ваканция той ще “знае”, че не трябва да работи и по този начин пести ценна енергия.

Какви са другите характеристики на бойлери BelliSlimo, заслужаващи внимание, можете да научите, като посетите страницата на нашите партньори от TESY.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Boqn
Покривни услуги, Самоков
8 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
11 извършени проекта