Баня Мечта: Посрещаме клиенти – изпращаме приятели!

Публикувано на 11/03/2019 от Реклама | Последна редакция на 21/03/2019 | Видяно 3 560 пъти

Банята е мястото в един дом, в което човек се отпуска и релаксира след дълъг работен ден. Затова не подценявайте нейната функционалност и удобство. И ако се колебаете какво обзавеждане за баня да изберете, кои плочки за баня да вземете, то може да разчитате на Баня Мечта. Фирмата е с дългогодишен опит в предлагането на цялостен интериор за баня. 

Плочки, вана, душ кабина, паравани, аксесоари за баня, моноблок, смесители за баня – всички необходими елементи за вашата нова баня може да намерите в Баня Мечта. Тук може да намерите компетентно обслужване, но и ясна представа на всички ваши идеи. Какво имаме предвид ли – ние ще визуализираме вашите проекти с безплатен 3D проект.

Разполагаме с разнообразие от вносни продукти за обзавеждане за баня на водещи производители от Италия, Испания, Полша, Турция, Унгария, Швейцария, Германия и България.


Индивидуални решения за вашата баня

Екипът на магазини Баня Мечта е с двадесет годишен опит и на всеки наш клиент предлагаме индивидуални решения, компетентни предложения и ценни съвети. 

За да отговорим на конкурентната среда и пазара, всеки месец при нас може да намерите безброй промоции. Те са подбрани специално за нашите клиенти, като в нашия промоционален каталог може да откриете това, което търсите на достъпни цени.


Посрещаме клиенти – изпращаме приятели!

Можете да разгледате нашите продукти, освен в онлайн магазина за обзавеждане на баня, но и в два магазина с обща площ над 600 кв. м. Там нашият добре обучен персонал е готов да отговори на всеки въпрос и най-важната мисия за нас -да следваме нашето мото и винаги да се придържаме към него, а именно: Посрещаме клиенти – изпращаме приятели!

И сме убедени, че ще останете впечатлени от нашата индивидуална услуга – 3D проектиране, с която ще постигнете впечатляващи резултати. Така с наша помощ ще си осигурите комфорт и релаксираща атмосфера във вашата баня и най-важното - ще спестите време, усилия и средства за реализиране.

Освен всичко останало, ние от Баня Мечта се стремим винаги да сме актуални на пазара и преди всички останали. И затова предлагаме изработка на мебели, душ кабини и паравани по поръчка на клиента в определен размер, визия и цвят. За да може вашата баня да е уникална и единствена!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

BulSpace VIP
Боядисване и декорация, Исперих
1 извършен проект
Георги Димитранов
Строителство на сгради, Варна
1 извършен проект
Арсо Строй ЕООД VIP
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Handyman
Боядисване и декорация, София
Васил Михайлов
Сухо строителство, Пловдив
2 извършени проекта
Д. Бонев
ВиК Услуги, София
26 извършени проекта