Позволете на новите смарт технологии да се погрижат за топлината във вашия дом

Публикувано на 17/12/2018 от Реклама | Последна редакция на 18/12/2018 | Видяно 6 049 пъти

Основен приоритет за всеки от нас през студените месеци е да осигурим топлина в дома си. Наред с това обаче често се налага да правим компромис с качествата на уреда, неговите функции, и най-важното - енергийната му ефективност и безопасността вкъщи. За щастие, благодарение на огромния технологичен напредък в наши дни, вече не е необходимо да се примиряваме с по-ниско качество на живот - тъкмо обратното. Cloud конвекторите на TESY са разработени да ви помогнат да намалите сметките за отопление, а заедно с това да се наслаждавате на комфорт и сигурност за вас и вашето семейство. Те притежават красив дизайн и удобни функции, а защитата от пръски IP24 позволява монтаж и във влажни помещения, като кухнята или банята.

Функции, като:

  • Оптимална конвекция, която позволява много по-бързо затопляне на помещението;
  • Седмичен програматор 24/7;
  • Функция за отложен старт до 96 ч.;
  • Температурна корекция ±4°С;
  • Адаптивен старт с опция вкл./изкл.;
  • и възможността сами да преценявате кога уреда да бъде включен с дистанционен контрол, като сведете работата му до минимум при продължително отсъствие, спомагат за намаляване на сметките за електричество до 21% и осигуряват 39 от максимум 40% сезонна енергийна ефективност!

В следващите редове ще обърнем внимание на изключителните предимства на Cloud конвекторите, за да ви помогнем да изберете най-подходящия уред за вашето жилище!


Смарт технология, която позволява управление от всяка точка на света

Уредите ConvEco и HeatEco от Cloud семейството на TESY са разработени с нова смарт технология, която позволява управление от всяка точка на света през мобилния ви телефон. По този начин можете да контролирате работата на конвектора си, като го изключвате на излизане и го включвате на път към дома в края на работния ден. При дълги пътешествия и ваканции ще сте сигурни, че независимо колко дълго отсъствате - ще се прибирате винаги в топъл дом. ConvEco и HeatEco Cloud притежават уникални качества, които е добре да познавате, за да изберете сами серията и моделът, които откликват на очакванията на вас и вашето семейство:

  • ConvEco Cloud представляват конвектори от клас 1 с мощност от 500 до 3000W,  в зависимост от модела. Те притежават комфортен LED дисплей, който изобразява желаната температура и реалната в стаята. Изключителното при тях е функцията им да отчитат при отворен прозорец/врата, което спомага допълнително за спестяването на електроенергия и осигуряването на максимално ефективна работа.


По-бързо отопление за всяко помещение

Достойна алтернатива на уредите от този вид са конвекторите от серия HeatEco. Те притежават същата Cloud технология, която позволява управлението им от разстояние, като се предлагат и модели с различна мощност, така че да изберете най-добрия уред в зависимост от площта, която ще отоплявате.

  • Благодарение на оптималната конвекция, която постигат, конвекторите от серия HeatEco Cloud осигуряват до 25% по-бързо затопляне на стаята, а защитите от прегряване и замръзване ще допринесат за спокойствието ви по време на употреба, дори в най-студените месеци от годината.

Както ConvEco, така и HeatEco се предлагат в модели с възможност за стенен монтаж и подови/свободностоящи. Стенните конвектори допринасят за спестявването на пространство с елегантния си дизайн и почти незабележимо присъствие върху стената. Правостоящите, от своя страна, позволяват комфортна употреба във всяко помещение, като ги местите свободно във всеки момент, когато е необходимо.


Комфорт за цялото семейство

Ако вече не живеете само с половинката си, а у дома имате и деца или домашни любимци, вероятно избора на подходящ отоплителен уред ви затруднява. Изключително важно е да изберете максимално най-безопасното средство за отопление, което ще можете спокойно да оставите да работи, дори в присъствие на най-малките у дома. Cloud конвекторите ви позволяват да изберете сами температурата от разстояние, без да е необходимо децата да правят каквото и да било, а клавиатурата на уреда ще бъде заключена, за да сте спокойни, дори когато не сте вкъщи. Монтирайте уреда високо на стената, далеч от досег за пълзящи бебенца и животни. 

Разгледайте всички конвектори на TESY от серията Cloud и изберете най-добрия уред за вашия дом, който ще осигури така необходимата топлина и в най-студените месеци от годината, спомагайки за по-ниски сметки и надеждна работа. Осигурете си комфорт и спокойствие, без да правите компромиси с функционалността, защото смарт технологиите са тук, за да повишат качеството на живот у дома!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Щърков Инженеринг
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта