Отопление и грижа за въздуха през студените месеци

Публикувано на 03/12/2018 от Реклама | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 6 498 пъти

С настъпването на студените дни изборът на нови отоплителни уреди се превръща в тема номер едно у дома. Независимо дали сте сред привържениците на ефективните електрически конвектори или пък предпочитате меката топлина, която излъчват маслените радиатори - TESY има подходящото решение за вашето жилище! А за да направим избора на отоплителен метод по-лесен, в следващите редове ще ви запознаем с основните предимства на различните видове отоплителни уреди от TESY, разработени с отговорност към нуждите на клиента и с поглед, отправен към най-добрите съвременни иновации в отоплението.


Смарт функциите спомагат за намаляване на разходите за отопление

Електрическите панелни конвектори, разработени от TESY, се базират на вече утвърдения метод на конвекция, при който студеният въздух слиза надолу, а топлият бива изтласкан нагоре, като обаче се отличават с много по-висока ефективност и ниски енергийни разходи. Марката произвежда електрически панелни конвектори в три основни направления, така че да осигури удобство, сигурност и ефективност, съобразени със специфичните нужди на всяко домакинство:

  • Cloud уреди с управление през интернет - стъпка напред в постигането на максимална ефективност е възможността да управлявате отоплителните уреди през своите компютри и мобилни устройства. По този начин можете лесно и бързо да изключите устройството, когато сте в офиса или на път, както и да го включите отново няколко минути преди да се приберете, така че домът ви да е изпълнен с топлината, която ценим така високо в мразовитите зимни вечери! 
  • Конвекторите с електронен терморегулатор са предназначени за домакинствата, за които пестенето на енергия е въпрос от първостепенна важност. Разработени съобразно най-добрите практики в производството на електрически отоплителни уреди, конвекторите с електронен терморегулатор постигат 39% от максимум 40% сезонна енергийна ефективност! Те разполагат и с удобни смарт функции за адаптивен старт, седмичен програматор и промяна на режима на работа при отворен прозорец/врата, така че да улеснят значително забързаното ви ежедневие.
  • Конвекторите с механичен терморегулатор пък са подходящи за монтаж дори в помещения с висока влажност, като банята или кухнята например. Благодарение на вградения чувствителен капилярен термостат, те постигат до 14% по-ниски разходи за електроенергия, при това без да ви лишават от усещането за топлина и комфорт у дома.


Уникални предимства на различните видове конвектори според тяхното разположение

Подови, стенни и свободностоящи - разнообразието от конвектори е наистина голямо, но как да изберем оптималното решение за своето жилище? TESY се вслушва в нуждите на своите клиенти, като предлага широка гама конвектори с електронно управление, които не притежават Cloud технология, но не отстъпват по ефективност на уредите, снабдени с такава. 

  • Стенният лъчист конвектор притежава практичен електронен термостат и PIR сензор, който отчита човешкото присъствие в помещението и спомага за това уредът да се изключи, когато отсъствате продъжително от стаята. По този начин намалявате разходите на енергия, като същевременно се радвате на комфорта на лъчистото отопление, при това без да правите компромис с дизайна - стенните конвектори притежават елегантна визия, която ще допълни перфектно интериора на всеки български дом!
  • Подовите конвектори пък са леки и удобни за пренасяне, така че с един уред да осигурите отоплението на няколко помещения у дома. От гледна точка на метода на работа, подовите конвектори TESY се делят на лъчисти и електрически, като всеки от тях има своите предимства:
    • Подовите лъчисти конвектори притежават нагревателен елемент MICA с инфрачервено излъчване, благодарение на което телата на хората и предметите в помещението се затоплят, а наред с това излъчват топлина, която повишава температурата и на въздуха.
    • Подовите електрически конвектори пък притежават широки разновидности откъм дизайн, като осигуряват бързо затопляне на помещенията. Освен това, те могат да бъдат използвани и като уред за вентилация през лятото, така че да се превърнат в универсално решение за всеки модерен дом!


Най-доброто решение за хора с респираторни проблеми и алергии към прах

Ако сте сред хората с респираторни проблеми и алергии към прах, вероятно неведнъж сте се сблъсквали с трудности при избора на подходящо отоплително средство. За да си осигурите необходимия комфорт у дома, е необходимо да откриете подходящ уред, който не завихря въздуха по време на работа. TESY предоставя решение, което отговаря напълно на тези условия, при това без да отстъпва по ефективност на другите видове отоплителни уреди на марката.

  • Маслени радиатори от серия CC - чудесен избор за семейства с малки деца и домашни любимци, тъй като са разработени да поддържат безопасна температура на повърхността. Те притежават иновативна Т-образна форма на реброто, която осигурява по-високо отдаване на топлина.
  • Маслените радиатори от серия CB пък притежават голяма топлоотдаваща площ, като нагряват бързо и работят безшумно, така че да не смущават приятните зимни вечери у дома!

 


Топлината в банята не е за подценяване

Ако живеете в къща или сте премахнали парното от апартамента си, вероятно и банята ви има нужда от отопление, особено ако у дома имате малки деца, за които е необходимо помещението да бъде с по-висока температура. TESY предлага три модела отоплители за баня с красив дизайн и ефективна работа:

  • Стъклен отоплител - луксозен електроуред за баня, който освен за затопляне на помещението, може да бъде използван и за изсушаване на хавлии и халати. Притежава практичен LED дисплей, седмичен програматор, Soft Touch бутони, PIR сензор за отчитане на човешко присъствие и таймер за включване и изключване. И това, ако не е мечтаният уред за вашата баня!
  • Кварцовата печка е класическа алтернатива, подходяща за компактни помещения, като позволява бързо затопляне на банята, при това без да заема много място в нея. Освен с компактните си размери, кварцовата печка се отличава още с две степени на мощност, защита от прегряване и функции за контрол на отоплението.
  • Вентилаторната печка за баня е икономичен отоплителен уред от ново поколение, който осигурява висока надеждност и удобство при работа. Благодарение на вградената защита срещу пръски вода, замръзване и прегряване, този уред ви осигурява необходимото спокойствие, при това без да ви лишава от удобството на вградения седмичен програматор и индикаторът за отворен прозорец/врата. 

Изберете правилния модел отоплителен уред за своето жилище от TESY и се насладете на несравнимия комфорт от използването на уреди, специално разработени съобразно нуждите на българските домакинства и иновациите в отоплителните системи за дома! 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта