TESY стартира инициативата #ТоплоПриятелство

Публикувано на 08/08/2018 от Реклама | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 2 453 пъти

Отново е време за традиционната лятна профилактика на Топлофикация София и за пореден път този факт изправя столичани пред сериозни предизвикателства. Натрупаният опит от сериозния брой нежелани студени душове през годините са научили част от жителите на града, че за да са сигурни, че ще имат топлина в банята, трябва да монтират бойлер в нея. Други не малко жители и гости на столицата обаче не са толкова спокойни и вече предчувстват ледените тръпки по кожата си. За да излезе чист от профилактиката, всеки има нужда от помощта на добри и верни приятели. Затова TESY стартира инициативата „Топло приятелство“. TESY знае колко е важен комфортът за едно наистина слънчево лято и е превърнало в своя основна мисия стремежът да внася топлина в живота на всеки.

Кампанията „Топло Приятелство“ апелира към това всеки, който има топла вода, в периодите, в които неговите другари нямат, да сподели банята си със своите приятели в нужда.

Кампания ще мине под знака на хаштага #ТоплоПриятелство, а за да улеснят комуникацията между приятелите, от TESY са подготвили готови за споделяне в социалните мрежи послания и визии. Те лесно и бързо могат да влязат в употреба както на нуждаещите се от топла вода през летните месеци, така и на тези, които са готови да споделят своята баня и бойлер.

През това лято вече няма нужда да изпитвате на гърба си студения бич на профилактиката – просто влезте в социалните мрежи, вижте кой ваш приятел е използвал хаштага-покана #ТоплоПриятелство и му отидете на гости. С кърпа за баня и много горещи благодарности.

Календар на профилактиката в столицата по квартали:

30 юли – до 14 август: кв. „Слатина“, част от кв.„Дружба“1

15 август – до 26 август: кв. „Младост“ 1, „Дървеница“, „Студентски град“, „Витоша“

20 август – до 24 август: „Лагера“, „Хиподрума“, „Крива река“, „Иван Вазов“

20 август - до 29 август: ж.к „Банишора”, ж.к „Света Троица”, Зона Б – 5, Центъра

27 август - 31 август: „Красна поляна“, „Западен парк“

03 септември - 07 септември: „Красно село“, „Бели брези“, „Стрелбище“, „Гоце Делчев“

За TESY

TESY е българска компания, създадена през 1990 г., която е част от Фикосота холдинг. Към момента компанията разполага с пет завода – три в Шумен и два в Смядово, където работят над 800 души. TESY е най-големият български и водещ европейки производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома. С иновативния си подход към пазара и продуктите, с динамично развиващ се екип от високо мотивирани специалисти, TESY реализира своята продукция в повече от 50 страни на 4 континента. Фирмата продължава своето развитие в посока увеличаване на производствения си капацитет и лансирането на нови продуктови линии. Основна цел пред компанията за следващите 3 години е да се утвърди като третия най-голям производител на електрически бойлери в Европа.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта

Реклама