TESY е финалист в 4 категории на конкурса „Любимите марки“

Публикувано на 15/06/2018 от Реклама | Последна редакция на 15/06/2018 | Видяно 1 939 пъти

Българската компания TESY е сред финалистите в четири категории на потребителската класация „Любимите марки”.

Стартът на първия етап на инициативата беше на 4 юни и продължи до 14 юни. В този етап потребителите посочваха предпочитаната от тях марка в предварително селектираните 35 категории. Този кръг отличи Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли, съобразно потребителския вот, който упражниха над 5000 човека.

TESY се включи в 4 от 35-те категории на конкурса – Българска марка, Иновативна марка, Бяла техника и Любим работодател, като и в четирите бе поставена сред Топ 6 и продължава във втория етап, който ще стартира на 18 юни и ще продължи до 24 юни.


Поредно признание за качествата на продуктите TESY

Само преди броени дни TESY взе две награди и от конкурса за иновации на b2b Media. Българската компания заслужи второто място в категория „Иновативна компания на годината“ за разработването на приложението tesyCloud, което позволява на потребителите да управляват от дистанция през интернет своите конвектори и бойлери от TESY Smart семейството. Иновативният Modeco Cloud, умният бойлер на TESY, пък получи трето място в категорията Технологична иновация на годината.

В края на изминалата седмица компанията беше отличена и по време на 19-то издание на рекламния фестивал ФАРА (Фестивал на асоциацията на комуникационните агенции в България).

Кампанията на TESY - TESY Air Index, която имаше за цел да промотира грижата на компанията за опазването на чистотата на въздуха и да подкрепи продажбите на електрически конвектори, беше номинирана в раздел "Уебсайтове, Микросайтове и Мобилни приложения" и взе бронзовото отличие.

Това са поредните признания, които TESY получава за иновативните си продукти, след като компанията беше отличена с първо място в категория „Качество на стоките“ от престижните Forbes Business Awards през 2017 г., както и с наградата True Leader на ICAP.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
37 извършени проекта