Защо да не гледаш към телевизора по време на Световното?

Публикувано на 15/06/2018 от Реклама | Последна редакция на 15/06/2018 | Видяно 9 390 пъти

Началото на Световното е вече факт. Ето това начално изречение ще прочетете в още много различни материали. Но това, което другите няма да ви кажат, е, че няма нужда да прекарате Световното, вперени в телевизора.

Оттук нататък този материал би могъл да продължи с това как мачовете вече са свирени, как ще гледаме едни и същи лица, пореден провал на Англия, доста симулации и най-вече как нашият отбор не участва на първенството. Да, ама не. 

Всъщност няма нужда да гледате към телевизора, защото можете да гледате към стената.

Точно така. Можете да се насладите на всички мачове, като ги гледате директно на стената си. Технологията за целта е направо като за Световно – нарича се проектор. Свързвате го към телевизора, компютъра или друго подобно устройство, насочвате всички седящи и правостоящи места към стената, наливате студени бири и каните цялата компания да гледате на наистина голям екран. 

Най-хубавото е, че можете да си спечелите такъв проектор с една лека покупка. Думата „лека“ не е случайна, тъй като можете да се включите в промоцията на Леко, да си купите латекс, с който да префасонирате стените в жилището си, а след това да изберете една стена, която да превърнете в истинско събитие. В случай че някой ваш познат спечели проектор, можете да му партнирате с вкусна скара от новото ви грил барбекю или поне със стекче от 8 бирички. Защото и тях можете да спечелите от новата игра на Леко. 

И тъй като този материал става все по-рекламен, само ще припомним набързо: купувате латекс Леко, регистрирате кода от опаковката на https://spechelileko.bg и играете за 3 проектора, 33 грил барбекюта за майстори и 333 стека с бира за разбирачи. Ето това е игра като за Световно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта