Моята къща с VЕLUX 2018

Публикувано на 30/04/2018 от Реклама | Последна редакция на 26/06/2018 | Видяно 22 751 пъти

Какво ли е усещането от покрива на къщата ви да навлиза животворна светлина? Ползите от поставянето на покривни прозорци при реновация или строеж на къща са от съществено значение за благоденствието на съвременния човек. Увеличаване на енергийната ефективност, оптимално ползване на дневната светлина в помещенията, разширяване на полезната жилищна площ и подобряване на вътрешния климат и вентилация са само част от тях.

Ако през 2018 г. ви предстои проект за строеж или реновация/ ремонт на къща, вземете участие във второто издание на конкурса Моята къща с VELUX 2018. Организаторите от ВЕЛУКС България за втора поредна година помагат за реализацията на един проект за строеж или ремонт на къща с покривни прозорци. Наградата е във вид на VELUX продукти на стойност до 10 000 лв.

За да участвате в конкурса, е необходимо само да ни изпратите проекта за новата ви къща или за ремонт на съществуващата. Единственото изискване е в плана да има заложени покривни прозорци или други VELUX решения. Документи се приемат от 1 април до 23 юли 2018 г. чрез формата на кандидатстване в нашия уеб сайт. Всички проекти, които бъдат подадени според условията и в срок, ще бъдат предоставени за гласуване на фенове на ВЕЛУКС България във Фейсбук между 1 и 23 август. За да се гарантира прозрачността на конкурса и справедливата оценка, десетте проекта, събрали най-много гласове във Фейсбук, ще бъдат оценени от жури, съставено от признати професионалисти в областта на архитектурата и строителството. Победителят ще бъде обявен на 25-26 септември 2018 г.

Най-важните критерии, по които ще бъдат оценени проектите, са общо обемно-пространствено решение както на цялата сграда, така и на подпокривната й площ, ефектно и целесъобразно разпределение на дневната светлина, отношение към заобикалящата среда, интериорно решение, ако има такова, и пълнота на проектната документация.

Разнообразието от VELUX покривни прозорци и продукти, донасящи така ценната светлина дори и в най-затънтените места на къщата, може да разгледате на нашия уеб сайт. Богатата палитра от решения включва дори система за покривна тераса и прозорци за плосък покрив. Щорите и останалите аксесоари, които се предлагат специално за покривните прозорци VELUX, ще прибавят повече уют и удобства в къщата.

С развитието на технологиите строителната индустрия претърпява значителен възход и положителни промени, оказващи съществено влияние върху благоденствието на хората. Повечето от нас интуитивно търсят домове с много светлина и простор, а покривните прозорци VЕLUX спомагат за балансиране на светлината в помещенията и преобразуват жилищните площи в още по-просторни и полезни.

За подробна информация и кандидатстване посетете www.velux.bg/конкурс2018.

Обърнете внимание на вида постройки, които могат да участват, нужните документи и сроковете за участие.

Не спирайте да мечтаете и пуснете светлината във вашия дом!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
9 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта