Какво трябва да знаем при избора на плочки за банята?

Публикувано на 28/02/2018 от Реклама | Последна редакция на 28/02/2018 | Видяно 4 170 пъти

Съвременната баня е красива, удобна и не на последно място функционална. В този смисъл изборът на плочки е важен етап, от който в голяма степен зависи не само крайната визия на помещението, но и степента на комфорт, която изпитваме в него. Със своите над 5000 артикула, Gaudi DS предоставя широка гама продукти за обновяване и обзавеждане на банята, така че празната тъмна стая да се превърне в практично и вдъхновяващо помещение! Запознайте се със съветите на професионалистите от Gaudi DS, които споделят на какво трябва да обърнем внимание, когато сравняваме различни видове плочки за баня, така че да направим максимално удачен избор за своето домакинство!


Съобразете размера и формата на плочките с големината на помещението

Специалистите от Gaudi DS съветват винаги да взимате предвид размера и особеностите на помещението при избора на плочки за баня. Тук е особено важно да предвидите разположението на мебелите и аксесоарите в банята, така че да съобразите наличното разстояние и свободно пространство с размера на избраните плочки. Gaudi DS предоставя възможности за избор измежду широко разнообразие плочки с различни размери и форми, така че да акцентират върху предимствата на всеки тип помещение. Така, ако разполагате с компактна баня, е добре да заложите на плочки с по-малък размер, докато големите плочки с нестандартни размери и форми са по-подходящи за просторни и светли помещения. В продуктовия каталог на Gaudi DS ще откриете както стандартни квадратни и правоъгълни плочки, така и такива с шестоъгълна форма, с осмоъгълна, с голямо форматни размери 60х120 см.


Идеалното цветово решение за вашата баня

Може би най-интересният аспект от избора на плочките за вашата нова баня касае комбинацията от цветове и декоративни детайли. В този смисъл професионалистите от Gaudi DS напомнят да заложите на плочки в светли и ненатрапчиви тонове в малката баня, така че те да спомогнат за визуалното уголемяване на помещението. Ако пък разполагате с помещение със средни размери, то можете да експериментирате с цветовете, като се спрете на плочки в жълто, лилаво, а защо не зелено и синьо, които често се асоциират с усещането за чистота и свежест, присъщо на всяка модерна баня. В случай че сте сред късметлиите, които могат да се похвалят с просторна и светла баня, то можете да изберете подходящите плочки от Gaudi DS, като заложите на големи размери и тъмни нюанси, които ще придадат на помещението по-луксозно излъчване.


Gaudi DS – заложете на здрави плочки със съвременен дизайн

След избора на удачни размери, форми и цветове за плочките, идва ред и на финалните щрихи по техния дизайн. Съвременните плочки за баня най-често съчетават изчистени ненатрапчиви нюанси със смели абстрактни шарки, които да разчупят визуално помещението и да му вдъхнат живот. Стъпка напред в тази посока са продуктите, предлагани от Gaudi DS, които ще откриете в широко разнообразие от релефи, мотиви и декоративни детайли, така че да направите банята си не само артистична, но и да я превърнете в наистина хармонично кътче, което поддържа усещането за спокойствие у дома.

Разгледайте продуктовата гама на Gaudi DS, в която бързо и лесно ще откриете подходящите решения, както за банята в новия си апартамент, така и при ремонта на съществуващото помещение във вашата къща или вила!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта