Свежо и цветно с тапети... в банята!

Публикувано на 25/01/2018 от KAI Group | Последна редакция на 25/01/2018 | Видяно 6 544 пъти

Да плуваш в синя лагуна, да се излежаваш под сянката на палмите и да си толкова, толкова далеч от всички проблеми.... Възможно е! С новата тенденция Фототапети и технологията за висококачествен печат върху плочки можем да внесем в банята всичките си мечти! 

Серията Beach е с общ размер на паното от 100х250 см. Разполагайки го над ваната си наистина ще се пренесете надалеч и ще релаксирате подобаващо. 

Десените са най-разнообразни, а размерите на паната се различават в зависимост от това върху какъв размер плочки е отпечатана картината - 20х50 см. или 25х50 см. При планирането и подредбата на плочки в банята само е необходимо да отделите нужното място за избраното от вас пано.


Красиви водопади в банята

Невероятна е красотата на фототапета за баня Waterfall. Водопадът, който може да апликирате в банята си, е с размер 100х250 см. Можете да го разположите до ваната или на свободностояща стена. Така помещението ще придобие пространственост и ще избягате от стандартния вид на баните, които сме свикнали да имаме, чрез реденето на плочки.

Любителите на природата вече могат смело да я внесат в дома си. Колко по-живо и свежо изглежда пространството така! Не се колебайте да сте смели! Опитайте новата визия.


Шик от палмови листа

Размерите на паната от колекция Фототапет са два – в зависимост от това върху какъв размер плочки е отпечатана картината:

  • За плочки с размер 20х50 см. – крайният размер на паното е 100х260 см.;
  • За плочки с размер 25х50 см. – крайният размер на паното е 100х250 см.

В зависимост от желанието на клиента и размера на плочките, които използва като основни за банята, е възможно отпечатването и на съответния размер пано.

Елегантната серия Leaves е комбинация от фотореалистично изображение на палмови листа и плочки в бежов пясъчен нюанс. Съчетанието е ефектно, елегантно и уникално. Можете да ги разположите като цветно пано зад мивката и огледалото или на някоя от свободностоящите стени в банята.

Друга красива серия с подобен ефект на спокойствие и релакс осигурява серията Boat.


Цветна стена от орхидеи

Почитателите на флоралните мотиви могат да си осигурят дзен спокойствие с елегантната серия Orchid. В комбинация с плочи в бежово и кафяво тя нежно ще допълни класата и стила във вашата баня. Както казахаме, паното може да е с размери 100х250 см. или 100х260 см., за съотвените плочки - 25х50 или 20х50.

Една от най-модните тенденции за 2017 г. бе зеленият мотив на растението от джунглите - Anturium. Той се срещаше навсякъде в интериорния дизайн. Намери място и в плочите за баня. С това пано вие може да декорирате цяла стена в банята с оригинален и запомнящ се десен. Цветовете му са червени, което стилно се допълва от плочки в същия нюанс, за да подчертаят яркия акцент.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта