Иновативната система за управление на парно отопление МАХ! през очите на клиента

Публикувано на 21/12/2017 от Реклама | Последна редакция на 21/12/2017 | Видяно 5 216 пъти

Откриването на максимално ефективно, икономично и удобно решение за отопление е въпрос от първостепенна важност за всяко съвременно домакинство. Забравете за трудоемката и твърде скъпа цялостна подмяна на парното у дома. Заложете на това удивително модерно решение, което оптимизира работата на съществуващото парно отопление, при това без да натоварва бюджета ви! Интелигентното парно отопление MAX! е революционен продукт, представен от SmartLife.bg, официален партньор на европейския лидер в областта на домашната автоматизация – eQ-3 AG, Германия. Иновативната система MAX! работи с ТЕЦ или локално парно отопление на газ, дизел, пелети или дори електричество, като притежава изумителна икономичност и практично смарт управление, достойно за възхищение!


Оптимизирайте работата на парното у дома

Стремежът на SmartLife.bg е да предостави продукт, който е едновременно икономичен и удобен, като за целта иновативната система MAX! е разработена в крак с все по-популярната тенденция „интернет на нещата“. Днес тя достига дори до отоплителните решения у дома и ги прави невероятно лесни за управление. Това означава, че можете да зададете предварително режим на работа на системата MAX!, така че тя да изключва отоплението във ваше отсъствие и да го включва, когато имате нужда да се радвате на комфорта на топлия дом. Това страхотно предимство е оценено от клиента Мирослав Вълов, който за поредна година се радва на невероятните възможности на уреда: Използвам системата МАХ! от миналата зима, и съм много доволен! Веднага след монтажа температурата в жилището се регулира, което съответно се отрази и на месечните сметки. Горещо препоръчвам!”.


Гарантирайте си бързи и безкомпромисни резултати

Сред ключовите предимства на интелигентната система за управление МАХ! са бързите резултати, които веднага започват да се отразяват върху сметките ви за отопление. По този начин пестите, без да се лишавате от необходимия комфорт и топлина у дома. Петър Димитров, който използва системата вече повече от месец, споделя: За това време се убедих колко добра, удобна за настройка и надеждна е системата МАХ!. Цената е уникална,написаните 30% икономия са факт (с малко по-прецизни настройки за времена и температури в отделните помещения ще бъдат и повече), а удоволствието да спиш на студено и да се събудиш на топло е невероятно!”. Ние сме напълно съгласни, а вие?


Определете отделна програма за различните стаи у дома

Комфортът днес е много повече от определяне на една постоянна температура, която радиаторите да поддържат у дома. Той изисква гъвкавост в управлението, икономичност в отоплението и не на последно място възможност за прецизно настройване на различни програми за отделните помещения. Системата за интелигентно парно отопление МАХ! предоставя всичко това, а и много повече: Използвам системата MAX! Home от два месеца, отоплявам се на пелети и откакто използвам системата, поддържам желаната температура във всяка стая по отделно, освен това разходът на пелети ми падна с 15 кг за 24 часа. Монтирах си MAX! Home сам за един час. Приложението за смартфон позволява на цялото ми семейство да си управлява температурата на стаите от разстояние, където и да се намират. Освен това използвам и стайния термостат, който позволява да се види моментната температура на дома. Монтирал съм си и сензор за прозорец, който когато се отвори прозорец в стая, моментално затваря радиаторния термостат и няма излишен разход на топлина.” (Бисер Стоянов, клиент на SmartLife.bg от 19.03.2017г.).


Управлявайте системата директно от смартфона си

Лесното управление на интелигентната система за парно отопление МАХ! е постижимо благодарение на възможността за задаване на програма и контрол през вашия смарт телефон или всяко друго устройство у дома, свързано с интернет. По този начин имате постоянно наблюдение върху отоплението и можете да регулирате неговата работа, така че да пестите, без да се лишавате от необходимото удобство. Тези невероятни предимства на системата са оценени и от Стойко Петров, клиент на SmartLife.bg, който използва продукта вече повече от 3 месеца: „Контролирането на климата в дома с помощта на MAX! е наистина лесно и удобно. Системата се инсталира и настройва изключително лесно и работи отлично. Голямо предимство е възможността да се следят температури и режими от разстояние, както и възможността за съставяне на график за различните отопляеми зони!“.

Убедете се сами в уникалните предимства за интелигентите системи за парно отопление МАХ! и Homematic IP, като се възползвате от актуалните предложения на SmartLife.bg!

Ето още няколко мнения на клиенти:

Магдалена Йорданова, 12 декември в 10:58:

"Изключително доволни сме от системата MAX! Home. Взехме я само преди две седмици, но резултата е вече налице. Създадохме си седмична програма с различна температура за различните часови диапазони. Софтуерът е лесен за използване и могат да се правят промени по всяко време и от всякъде. Сега вече вкъщи е приятно топло по всяко време на денонощието. Прекрасно е, в натовареното ни ежедневие да имаме една грижа по-малко. Горещо препоръчваме MAX! Home на всички!"

Радостин Каракерезов, 21 ноември в 07:34:

"Днес си ги инсталирах вкъщи. Всеки радиатор е с термоглава MAX! и всичко това управлявано от мен (в която и точка на света да се намирам) през MAX! CUBE LAN на локалната ми мрежа и android приложението MAX!-EQ3. Това не е реклама, това е истина."

Стамен Ичевски, 19 ноември в 11:53:

"Фирмата предлага перфектни уреди. Най-важното е, че предлагането и обяснението са изключително компетентни. Благодаря им!"

Владимир Марков, 14 ноември в 09:58:

"Прецизни уреди и много добро обслужване от фирмата!".

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта