Интелигентно парно отопление MAX! за максимален комфорт у дома

Публикувано на 15/12/2017 от Реклама | Последна редакция на 15/12/2017 | Видяно 5 460 пъти

Мечтаният дом днес е функционален, сигурен и не на последно място невероятно удобен. Ето защо не е изненадващо, че тенденцията, свързана с „интернет на нещата“ навлиза все по-осезаемо в нашето ежедневие, като очаквано достига и до жилищата ни. Смела стъпка напред в тази посока са решенията за автоматизация на дома, които позволяват пълен контрол както върху сигурността и осветлението, така и върху парното отопление, което е предпочитан метод за затопляне на дома от повечето български домакинства. Днес управлението на парното отопление у дома е възможно, благодарение на интелигентната система MAX!, представена от SmartLife.bg, официален партньор на европейския лидер в областта на домашната автоматизация – eQ-3 AG, Германия. Тя осигурява контрол върху отоплението на жилището ви, съчетан с удобно управление, лесен монтаж и завидна икономичност!


Невероятно удобство и икономичност

С оглед на повишаващите се разходи за отопление, очаквано търсим по-функционални и икономични решения, които да ни помогнат да пестим, без обаче да ни лишават от усещането за топлина у дома. Интелигентната система MAX! от SmartLife.bg е идеалното решение за вашето жилище, защото среща лесното управление с възможността да оптимизирате парното отопление в дома ви, така че да намалите и сметките си. Системата е разработена така, че да работи еднакво добре както с ТЕЦ отопление, така и с локално парно на газ, дизел, пелети или електричество. Чрез възможността да зададете предварително програма за нивото на отопление на всяка стая у дома, при това за всеки ден от седмицата, намалявате с до 30% сметките си за отопление.


Монтажът е лесен като детска игра

Системата за парно отопление MAX! обаче не изисква да подменяте изцяло инсталацията в дома си. Напротив, тя надгражда възможностите на парното отопление посредством високата си функционалност и лесния монтаж, който не изисква спиране на топлоподаването или източване на системата. Или иначе казано – можете да монтирате системата за парно отопление MAX! и сами, при това изключително лесно и бързо. Инсталирането ѝ не изисква специални умения или инструменти, тя е разработена така, че да отговори на нуждите на всяко домакинство, без да изисква намеса в отоплителната инсталация. Освен това, този иновативен продукт не изисква висока инвестиция, с което допълнително спомага за намаляване на разходите за отопление у дома.


Гъвкаво управление

Интелигентната система MAX! слага край на неудобството при постоянното ръчно регулиране на парното отопление във всяка стая. След като системата бъде инсталирана, можете да зададете режим на работа на парното у дома, така че то да се изключва, когато отсъствате от вкъщи и да се включва отново, малко преди да се приберете. По този начин жилището ви ще бъде топло и приятно, когато имате нужда, без да се изразходва енергия във ваше отсъствие, когато сте на работа например. При необходимост можете да изключите системата директно от смартфона си, както и на по-късен етап отново да активирате предварително зададения режим за всяко отделно помещение. Ето как тенденцията „интернет на нещата“ навлиза и във вашето жилище, така че да оптимизира работата на парното отопление, при това без да ви ангажира допълнително.


Високи технологии в отоплението на дома

Намаляването на сметките за парно отопление е приоритет за много домакинства. Днес обаче не е необходимо да правите компромис с удобството си, защото високата технология MAX! на SmartLife.bg осигурява необходимия комфорт чрез възможностите за лесен монтаж, гъвкаво управление и не на последно място бързото възвръщане на инвестицията, която също не е голяма.

И тъй като „интернет на нещата“ навлиза все по-осезаемо в нашия живот, SmartLife.bg се грижи не само за отоплението на дома ви, но още за осветлението и сигурността на жилището, като част от иновативните решенията за автоматизация. Част от тези функционални решения са именно системите за парно отопление през интернет MAX! и Homematic IP, които се отличават с гарантирано немско качество и предоставят възможност за гъвкаво управление на парното отопление, без значение дали то е свързано към ТЕЦ или работи на газ, дизел, пелети или електричество.

Възползвайте се от актуалните предложения на SmartLife.bg, които доказват, че неповторимото удобство и автоматизацията на дома днес вървят ръка за ръка!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта