Мултиформати - модерният избор за подредба на гранитогрес!

Публикувано на 12/12/2017 от KAI Group | Последна редакция на 12/12/2017 | Видяно 5 494 пъти

Как да постигнем съвременна визия с естествен камък?

Като използваме фантастичната концепция - мултиформати! Какво представлява тя: разполагаме с три еднакви по размер, но различни по структура плочки. С тях постигаме ефекта на повърхност, съставена от много на брой визии, но в различни вариации. А комбинациите между тях, в добавка с неповторимите лица на структурите, придава естествен и разнообразен вид - уникалност за всеки интериор. Така можем да имаме настилка от гранитогрес с визията на естествен камък.

  • Дизайните, които се предлагат, представят различни материали, като мрамор, камък или тухла. Мекотата на мрамора, твърдостта на камъка и естествената топлина на тухлите ще се впишат с лекота в дизайна на вашия дом и градина. Изборът ви ще е правилен!
  • Размерите са 30х60 и 60х60 см. и се комбинират в три различни структури. Тях може да комбинираме в различен дизайн и подредба, според усещането ни за естетика и въображението ни. Всеки може да остави индивидуалния почерк в дома си.

Дигиталната технология на печат, която имитира отлично натуралния вид на естествените камъни и тухлата, съчетано с техническите качества на гранитогреса, дава неограничени възможности за приложение в дома ви, но и извън него.


Santana - естественост и красота в настилката от гранитогрес

Серия Сантана е истинска новост и впечатлява с модерна мултиформатна колекция с размери от 15,5х60,5 см., 30х60 см. и 60х60 см. Разнообразието от лицата на повърхностите на отделните плочки и техните текстури са изключителни. Те придават на помещението естествен и натурален завършек.

  • Можем да редим плочките както по земята, така и по стените, с което да създадем усещане за цялостност на пространството, да уедрим формите, като плъзнем настилката от пода към стените. С това визията на помещението ще е уникална и модерна.
  • Плочките от гранитогрес са подходящи както за интериорни, така и за екстериорни пространства. Може да ги наредим в стаите, в баните или пък в градината.
  • Качеството е безупречно, поддръжката и експлоатацията са леки и незатормозяващи и успоредно с тяхната дълготрайност и уникална визия са предпочитан избор от клиентите.


Навона - достъпната красота на мрамора

Още от древността мраморът е една от най-луксозните и предпочитани настилки от естествен камък. Красотата на този материал е безупречна - тя е символ на богатство и просперитет.

Единственият недостатък на естествения материал е неговата ниска износоустойчивост и мекота. Това вече не е проблем, ако използваме настилка от гранитогрес с визия на мрамор.

Полагайки тази настилка в дома си, ние заявяваме стил и висока класа. Постигаме изтънченост и елегантност в помещението със стилен дизайн от серия Навона. Шарките и богатството на естествения мрамор са успешно представени в различни цветови гами - бежова и сива, а размерите на плочките са 15,5х60,5 см., 30х60 см. и 60х60 см. Различните структури позволяват разнообразни комбинации, които придават уникална визия и индивидуалност на интериора.


Стена от естествен камък - постигаме визията чрез гранитогрес

Облицовката на стена с естествен камък е лесно постижима с използването на плочките гранитогрес от колекцията Мултиформати, серия Сантана, размери от 15,5х60,5 см.

Моделите са с идентични размери, но структурата на подредба на плочки във всеки един от тях е различна. Това дава ефект на повърхност, съставена от много вариации плочки, но еднаквите размери улесняват полагането им. Комбинирайки ги върху стена, получаваме разнообразен облик и се приближаваме до естествената подредба на каменните облицовки от гранит, мрамор и тухла.

Изборът на цвят също е сведен до основните природни гами на камъка - бежов и сив. Затова пък лицевите повърхности на всички комбинации са различни и това дава възможност за избягване на повтаряемост на лица при реденето, което от своя страна прави облицовката от гранитогрес съвършенно копие на естествената такава от гранит или друг камък.


Тухла, камък или мрамор - богат избор на дизайна с гранитогрес

Белотата на тухлата, така любима визия за много клиенти, вече с лекота може да имате и в дома си. С колекцията от плочки мултиформати това е съвсем лесно и достъпно.

Тухла или естествен камък, мрамор или гранит - изборът е ваш. Ние ви предоставяме голямото разнообразие от възможности, а вкусът, дизайнът и естетиката на дома ви са гарантирате, когато се спрете на българския лидер в областта КAI Group.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта