Създайте си иновативен комфорт с лъчисто отопление и охлаждане Emmeti от Екотерм Проект

Публикувано на 27/11/2017 от Реклама | Последна редакция на 27/11/2017 | Видяно 5 157 пъти

Здравето е отговорност, която всеки от нас следва да поеме, както за тялото си, така и за комфорта на живот в дома си. Двете са пряко свързани с оптимална грижа за природата, с която неразривно съжителстваме в една неделима система. Отчитайки това, Екотерм Проект, създадена през 2008 г. като компания с развойна и изследователска дейност, поставя в центъра на своите продукти именно вниманието към човешкото здраве и околната среда. В продължение на тази своя мисия, Екотерм Проект с радост представя системните решения за отопление и охлаждане на италианския производител EMMETI, отличаващи се с надеждност и функционалност. Екотерм Проект е ексклузивен представител за България на популярната в цял свят марка EMMETI, което е допълнителна гаранция за безкомпромисност в качеството.


Системи за лъчисто отопление и охлаждане EMMETI - винаги перфектна температура

Мразовитите проявления на зимата и жарките предизвикателства на лятото лесно се приемат с усмивка, когато сме открили ефективен начин да се справим с тях. Интегрираните системи за лъчисто отопление и охлаждане EMMETI, които могат да се монтират на пода, стените или тавана, осигуряват постоянен температурен комфорт в дома и офиса. През студените месеци деликатно и безшумно излъчват уютна топлина, а щом минусовите градуси отстъпят пред горещите летни дни, насищат въздуха с освежаваща прохлада.


Ефективност и практичност със системите за отопление и охлаждане

Изградени от италиански продукти с най-високо качество, системите се съчетават успешно с богатия асортимент от продукти на EMMETI, сред които чилъри, термопомпи, соларни системи и котли на биомаса. Благодарение на неподражаемите си характеристики, екосъобразната лъчиста система за отопление EMMETI Clima Floor, монтирана на пода, както и таванните и стенни системи EMMETI Plasterboard, осигуряват перфектната домашна и работна среда. Системите предоставят икономичност и иновативност, с което Екотерм Проект гарантира повишен жизнен комфорт.


Добре обучен екип интегрира системите за отопление и охлаждане в дома и офиса

Въвеждането на система за отопление или охлаждане, вкъщи и на работа, може и да изглежда като уравнение с много неизвестни, но верният отговор на същото е отдавна разгадан от добре обучения екип на Екотерм Проект. В негови ръце е изготвянето на проекта, доставянето и самото инсталиране на съответната система. Всичко е изцяло съобразено със спецификите на жилището или офиса ви, така че финалният резултат максимално да ви удовлетвори. За вас остава единствено да се радвате на равномерното разпределяне на температурата и комфорта при отопление или охлаждане, което не е съпътствано от шумове, течение или разнасяни из въздуха прахови частици.

Научете повече за Екотерм Проект и широката им продуктова гама в дистрибуторската мрежа, обхващаща цялата страна, на уебсайта, както и във фейсбук страницата на компанията.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта