Дървото присъства навсякъде у дома под формата на гранитогрес, без страх от влага!

Публикувано на 30/10/2017 от KAI Group | Последна редакция на 01/11/2017 | Видяно 6 172 пъти

Гранитогресът може да бъде най-практичното решение за дома ви, но също така и да внесе топлината, която винаги търсим да постигнем. А как става това? Като използваме съвършено възпроизведен като визия паркет, имитиращ перфектно дървесина, но направен от гранитогрес. С това осигуряваме своя облекчен живот в дома, заради лесната поддръжка, невероятната износоустойчивост, бързото изпълнение и липсата от нужда за периодично третиране, каквито изисква истинският паркет. Затова пък уютът и топлината, която ни дава тази визия, е точно това, което желаем.

Дизайнът и технологиите се събират в едно в колекциите на Fiore, за да предложат безброй възможности за вашия домашен интериор и екстериор. Серия Braga се предлага в размер 15х90 см., съобразено с най-съвременните тенденции за размери на паркетните дъски в цветове Beige, Brown и Grey.


Уютът в спалнята плъзва от пода към стената

Спалнята е мястото, където можем да отдъхваме и събираме енергия, за да я разпръснем отново на следващия ден. Нуждаем се от чистота, свежест и уют. От лесна поддръжка и никакви грижи. Решението идва от сериите гранитогрес, имитиращи дървесна настилка с най-съвременни размери паркетини и всевъзможни разнолицеви повърхности, достигнати чрез специална технология, така че когато се наредят дъските, фигурите да нямат повтаряемост и максимално да се доближават до естественото излъчване на дървото.

Съвременен облик и лекота на визията придобиваме със серия Porto, която освен по пода, можем да приложим зад гърба на спалнята, така че топлината от излъчването на дърво да ни обгърне в прегръдките си, докато събираме ценната енергия за следващия ден.

Визията е класическа, но в съвременен дух. А удовлетворението е пълно.


Луксозна тъмна настилка в стилна дневна

Стилна визия в дневната можем да открием, използвайки тъмно дърво. Серията Кордоба от колекциите на Ceramica Fiore ни предоставя точно тази възможност.

Представлява керамична алтернатива на дървени дъски с размери 10х70 см., които наподобяват естествено дърво в цветови вариации на бежово, кафяво и сиво. Независимо от стила на интериора, който сте избрали, разнообразието от лица на дизайна, структурата и покритието на гранитогресните плочки ви дава възможност да създадете приятна атмосфера.

Благодарение на водещите технологии като дигитален печат, водна струя и диамантено рязане, тройнo изпичане с платина и ветроза, полиране и калибриране, Ceramica Fiore създава продукти, които са предназначени да придадат на всеки дом индивидуален стил и изтънченост. Отделно от масовото производство, предлагат и специални, персонализирани услуги за минимални количества и квадратури, които може да бъдат изготвени конкретно за вас. Сред услугите, които предлагат, са цифров печат на ваши проекти върху продуктите, прецизно рязане по размер и форма в съответствие с вашите предпочитания, както и ръчно изработени декоративни керамични и стъклени елементи, произведени чрез традиционни технологии и опит.

За повече информация, свържете се с Ceramica Fiore, които ще ви помонат да персонализирате дома си според своя стил и вкус.


Не се отказвайте от топлината на дървото

Искаме да сме съвременни, искаме да ни е лесно, искаме всичко бързо да се случва - така ни е завихрил животът, да ни е красиво, приятно, топло, но най-вече практично и лесно. Но в каквото и настроение да се намираме, всички харесваме топлия цвят и излъчването на дървото.

Как да съчетаем всичко това?

Има начин. Серия Таволато се явява за нас като идеален заместител на всяка паркетна настилка в дома ни. Изключително приятните натурални цветове с дизайн, наподобяващ дърво, ще превърнат всеки дом в мечтаното място за почивка. Размерите на паркетинките, които можем да използваме, са 15,5 на 60,5 см. А цветовете са достатъчни да угодят на всеки вкус за дизайн - бежово, кафяво или кремаво. Можем да подредим паркетините със застъпване наполовина по дължина или пък дори на 1/5 от размера на паркетината. Така ще получим съвременна дизайнерска визия и ще сме още по-удовлетворени от резултата.

Друго предимство на плочките от гранитогрес и теракот с дървесен декор е възможността да бъдат полагани в много повече помещения в дома в сравнение с настилките от естествена дървесина. Тъй като са устойчиви на влага, плочките от гранитогрес могат да се положат не само в дневната, кабинета или спалнята, но и в кухнята, пералното помещение, банята, а също така и на балкона или в градината.


С един материал, обличаме всички помещения и повърхности - дневната, банята и дори кухнята!

Практичността на гранитогреса е несравнима с никой друг материал. Не само имате визия с топлината на дървесното излъчване, но имате лесна поддръжка и здравина на експлоатация във времето. Също така неограничени възможности да "пуснем" тази настилка и като облицовка за стени във всички помещения, които си наумим. Освен че го вкарахме в дневната и спалнята за уют, естетика и лесен живот, гранитогресните серии от каталог Wood Line плъзват по стените като гръб на кухнята и осигуряват лесния ни живот на домакини и там! Без страх от влага и петна, този гръб ни спасява от робуване в кухнята. 

Разнообразието от лица на дизайна на гранитогресна серия Онда, наподобяваща дървени дъски с размери 15х90 см., ще накара дома ви да оживее. Красивите дървесни краски, характерни за структурата на естественото дърво, придават допълнителна елегантност, дължина и дълбочина на помещението.

А Серия гранитогрес Алкора, с размери 10x70 см., успешно имитираща дърво, сме показали в примера за баня. Красиви и пропорционални, тези дълги плочки, напомнящи дъски с няколко лица на дизайна, ще добавят топлина и характер към всяка стая. Серията се предлага в сиво, кафяво и бежово.

Няма помещение, където да не можем да приложим успешно гранитогреса с дървесна визия. Няма повърхност, която да не можем да облечем. Всичко остава на вашите фантазии и желания.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта