Големите плочи за подова настилка са истински шик!

Публикувано на 09/10/2017 от KAI Group | Последна редакция на 09/10/2017 | Видяно 9 578 пъти

Лекота, обем и въздушност на пространството е основното, което дизайнерите търсят при създаването на нов интериор. Целта почти винаги е то да изглежда широко, голямо и има похвати, които позволяват това да бъде лесно постигнато.

Що се касае до настилката, когато приложите едроразмерни плочи, за да покриете пода, вие получавате безспорно разширяване на пространството, поради мащаба, който се налага от растера на плочите. Това създава впечатление за спокойствие, хармония и истински шик! Придава се луксозност на помещението и средата за обитаване става изискана, красива и приятна.  

Гранитогресите с големи размери са отлично решение и могат да бъдат с различни десени - имитация на камък, дърво, фигурални композиции.


Гранитогресни настилки в големи размери и имитация на камък

Едно от най-успешните приложения на луксозните гранитогресни настилки е имитиращото естествени камъни. Серия Мистрал гранитогрес има уникален дизайн.

Изключително подходяща е за холове и стилни офиси.

Преливането на цветовете изгражда една неповторима визия и превръща плочките на серия Мистрал гранитогрес в истинска наслада за сетивата. Серията се предлага в 9 тоналности – крем, лилав, розов, ноте, оксид, бежов, cream gloss, купър и черен. Размерите на плочките са 60х60 см и 33.3х33.3 см, но ако решите да облицовате басейна си, се предлагат и декоративни мозайки с размери 30x30/5x5 см.

Многоообразието на тази серия я прави неповторима и приложима в различни проекти като подпомага умело всяка дизайнерска идея.


Инерпретация на бетон в подовия гранитогрес с големи размери

Гранитогрес Тирол в размер 60х60 предоставя възможност да пренесете усещането за цимент в дома без да се лишавате от техническите предимства и качества на гранитогреса. Този дизайн се налага като изключително търсен в последните години с индустриализацията на света.

Тирол има няколко дигитални лица, които подсилват реализма и усещането за истински цимент, като избягват повтаряемост на дизайна.

Интерпретацията на бетона, перфектна както за жилищни пространства, така и за модерни обществени места, предлага градски характер и настроение. Урбанистичният стил се налага като модерен и търсен, особено от младите хора.

Тази серия е с елегантна, изчистена матова повърхност идеална за постигане на съвременна визия.


Винтидж стил в дома ви

Новите колекции плочи от гранитогресни плочки в размер 60х60 са идеални както за жилищни, така и за обществени пространства. Модерните тонове и натуралния облик на сериите ги правят лесни за комбиниране и поддръжка. Адаптират се успешно към различни архитектурни решения и стилове, с което улесняват всички проектанти и дизайнери.

Посредством винтидж сериите StudioPandora и Vintage можете да постигнете изключително находчива и креативна комбинация между естетика, стил и функционалност. Създавайки своето лично хармонично пространство ще оставите неравнодушни посетителите на вашия дом.

Избелените дървесни мотиви в изключително елегантни нюанси внасят неповторим уют и естетика в дома ви. Комбинацията от малки дървесни плочки и буквен печат са със съвременен стилизиран дизайн и изглеждат прекрасно в пространствата за отдих.


Уникалност и многообразие от шарки в "кутията на Пандора"

Серия Pandora е уникална по своята същност  - представлява винтидж композиция с триизмерен елемент от многообразни елементи. Технологията INKJET позволява многообразие от шарки и декори за постигане на прекрасен и неповторим естетичен ефект, без повтаряне на десена. Предлага се в различни нюанси като бежово, кяфаво или сиво. Размерите на плочите са 60х60 см, но подредени с минимална фуга те създават непрекъсната шарка по пода. Този дизайн открива цяла нова вселена в съвременната архитектура, като създава възможност за безкрайни композиции и комбинации по темата. Гранитогресът е с изключителни технически характеристики и е най-практичната настилка за вашият дом, с най-дълготрайно и устойчиво поведение във времето, същевременно така лесен за поддръжка.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта