Впечатляващи фигурални подови композиции - размерът има значение!

Публикувано на 26/09/2017 от KAI Group | Последна редакция на 27/09/2017 | Видяно 5 637 пъти

Как ще изглежда интериорното пространство, какво значение ще му придадем, какво въздействие ще има - всичко това пряко зависи от избора на подовата настилка. Възможно най-луксозното решение е прилагането на фигурални подови композиции с едри размери. За щастие вече и у нас може да намерите специалните панели с едри размери от 120х120 см. Прецизността на изрязване на всевъзможните фигури се дължи на технологията Water Jet за диамантено рязане, посредством която всевъзможни пространствени решения стават осъществими. Декоративните пана са изработени от прецизно обработени порцеланови плочки, които имат неограничен потенциал за комбиниране на форми и цветове. Паната дават възможност да прекроите реалността в дома си, като наблегнете на вашия индивидуален стил и уникалност.


Сложно орнаментирани кръгове по пода, вече достъпни за вас!

Луксът е достъпен вече за всеки. Ако помещението ви го изисква като визия, не се колебайте да потърсите този тип фигурални подови настилки. Фигурите могат да бъдат изключително сложни и с богата орнаментика. Кръглите и извити линии не са проблем за технологията, която се прилага - диамантено рязане Water Jet. Точността му дава възможност за възпроизвеждане на орнаменти и дизайни с всякаква сложност. Фантастичната гама от цветове и декорации предизвиква въображението и дава живот на вашите творчески идеи в безкраен ред от геометрични комбинации. Трябва да знаете, че дори може да бъде сътворен ваш, изцяло специфичен дизайн. Вече няма ограничения! Сбъднете всякакви мечти и хрумвания.


Невероятна плетеница от красота и изящество в дома ви! Защото го заслужавате!

Позволете си да ходите по такъв шикарен под. Нима не сте заслужили дом, в който да сте истински господари? Специалните продукти са обособени в серии с красиви имена. Мистрал, Олимп, Империал, Зара, Монца, Травертин. Дори само наименованията им ни пренасят в съвсем друг свят - светът на нашите мечти, които заслужаваме да станат реалност! Тези прекрасни подови конфигурации можем да приложим не само в дома си, а и за обществени сгради и значими пространства. Гранитогресът, освен че е несравним по функционалност с никой друг материал за подова настилка, може да предложи богатство и разнообразие в дизайна, цветовете, формите, композициите. Наистина възможностите са безкрайни!


Плетениците могат да са точно такива, каквито вие ги пожелаете

Вие сте почитатели на специални келтски мотиви или пък харесвате романтиката на ориента, а може би достолепието на римските геометрични композиции, а защо не български орнаментики? Всичко е достъпно. Всяка сложно изглеждаща плетеница вече не е проблем да бъде реализирана. Клиентът е истинският господар и всичко, което е необходимо, е просто да си пожелае това, за което си мечтае. Плочите от гранитогрес са най-предпочитани като вид за дома, особено що се касае за помещения с по-висока натовареност като дневна, кухня, коридор, баня, мокрите помещения и терасите. Това е така, заради изключително лесната поддръжка на плочите, спестяваща вашето безценно време. Освен това осигуряват изключителна дълготрайност и издържливост във времето. А когато това е съчетано с изумителна красота, всичко останало отива на заден план.


Детайлите са безупречни!

Диамантеното рязане на фигури позволява безупречен детайл, с който да се гордеете. Гранитогресът е материал, създаден под високо налягане и се изпълнява от глина, фелдшплат, кварцов пясък и минерални сегменти. Обработката на материала е много специализирана и позволява да се елиминира максимално порьозността му. Той е с много висока якост, устойчивост на удари и износоустойчивост. Макар че поради тези си качества е изключително подходящ за външна настилка на открито, вече смело се използва и в интериора на домовете, заради високите си качества и практичността му като поддръжка, експлоатация и прекрасен външен вид в течение на цялостната експлоатация на жилището. Това го прави все по популярен и у нас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта