Фантастичен дом с настилка от дърво - толкова естествен и траен, когато е от гранитогрес!

Публикувано на 06/07/2017 от KAI Group | Последна редакция на 06/07/2017 | Видяно 7 851 пъти

Дървото е символ на уют!

Естественият строителен материал съпътства живота на човека от най-древни времена. То е връзката с природата и е близко до сърцето на всеки. И в най-съвременните домове и дизайн, дървото винаги присъства, за да стопли душите на обитателите си.

Ето че вече можем да използваме неговата естествена природна визия и по практичен, дълготраен и уникално лесен за поддръжка начин, а именно като облечем дома си с дървесна визия, използвайки настилки от гранитогрес. У нас водещи в областта са KAI Group, където можем да открием всички съвременни тенденции за приложение на дърво в интериора. KAI се превръща в добре утвърден лидер на пазара в България и един от сериозните производители на плочки и гранитогрес в керамичната промишленост в Европа, като изнася повече от половината от продукцията си в над 25 страни в Европа и целия свят. KAI работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Испания и Италия и благодарение на това вече намираме гранитогреса не само в дневните и спалните, където е традиционно прилаган, а и в коридорите, кухните и баните, които обичайно избягвахме да облечем с дърво, поради практични съображения.

През 2015 г. KAI Group става официален член на семейството на Mohawk Industries, които са производител номер едно на подови настилки, с производствен капацитет от над 250 милиона квадратни метра на пазари като САЩ, Италия, Испания, Русия, Мексико, Китай и др. Американската компанията притежава също и световно известния италиански бранд Marazzi.


Уютна настилка в дневната

Всеки желае съвременно и уютно жилище. Повечето хора се спират на дървена настилка за дневната. Ето че практичната и дълготрайна настилка от гранитогрес с дървесен дизайн вече се предлага широко и у нас, следвайки световна тенденция за развитие на керамичните продукти.

Можете да разгледате уникално разнообразие от колекции и да изберете подходящите за вас размери, форма, повърхности и цветове. Изборът е огромен - дъските може да са:

  • тесни и дълги - 15,5x60,5 см.
  • стандартни - 30x60 см.
  • плочки със структура и релеф от 45x45 см. за банята и градината, както и мозайки, които могат да се наредят дори на огъната повърхност
  • Подредбата също е разнообразна - линейна или зигзагообразна, с различни застъпвания. Всички модели са пригодени да угодят на всеки вкус.

Паркетът от гранитогрес изглежда напълно естествено, а комбиниран с невероятната практичност при поддръжката със сигурност го прави предпочитан от всяка домакиня. Защото в днешното съвремие всеки търси дом, в който да си почива, дом който да служи на собственика си, вместо често срещаната тъжна констатация, че сме се превърнали в "роби на дизайна на дома и материалите".


Кухнята вече е съвременна - със същата настилка като в дневната, без лайсни и дори с дървен гръб

Кухнята е мястото, където се творят кулинарни вълшебства! Мястото, където съвременната домакиня ще създаде идеалните ястия за любимото си семейство. Често вече тя е в общо пространство с дневната и естетическият й вид е необходимост. За щастие, настилката вече може да е обединена - без лайсни или разлики, които да ни смущават и трудно да "преглъщаме". Лекотата и естествността идват с общата настилка от гранитогрес с дървесна визия. Гърбът на кухнята можем да облечем също с дърво. Така желаният уют присъства вече безпрепятствено и практично в дома ни. Без страх от цапане, надраскване и повреди. Любимата ни кухня, толкова красива, толкова топла и естествена, толкова наша! Възможно е!


Дърво и в банята

Скандинавският дизайн във вашата баня вече е съвсем достъпен. Красотата на меките и пастелни тонове на натуралните дървесни нюанси може да станат част от най-интимното в дома пространство. Място, което да бъде светло, спокойно, уютно, предразполагащо към почивка и време за самия себе си, като в същото време остане функционално и практично. Вдъхновяващият фладер на дървото ще ни даде сила и свежа бодрост за старт на деня или пък онази доза спа отпускане, от която така имаме нужда след динамичния дълъг ден. "Акация" е начинът за релаксация. Вдъхновението е навсякъде. Решението - лесно и достъпно. Цената на гранитогресните настилки е три пъти по-малка от тази на естествените паркети и два пъти по-малка от тази на добрите ламинати. Качествата са обратнопропорционални - в пъти по-издържливи, здрави и влагоустойчиви. Изборът е ваш!


Спретнато, чисто, уютно - релакс с дървесна настилка в спалнята

Да ходиш босичък в спалнята. Да ти е спретнато, чисто, уютно. Да можеш да си отпочиваш наистина качествено. Мечта! Сбъдната, с дървесна настилка, която ни дава всичко това, че и още повече - комфорт и гордост от помещението, което сами сме създали в най-тихата зона на нашия дом. Спалнята. Пространството на усамотение, където да заредим "батериите" за следващия ден, в компанията на най-любимия човек. Eстественото дърво гали очите ни и в най-взискателния интериор.

Похватите на дизайна са безкрайни. Дървесните паркетини можем да наредим праволинейно, с различни отстъпи или пък ортогонално, а защо не и зигзагообразно. Настилката от пода може да плъзнем по стената, за да осигурим красив гръб на нашата спалня. Вдъхновение и въображение! Тръпка и любов към себе си и личното пространство за обитаване! Всичко зависи от нас. Цялото ни щастие. Единственото, което е нужно, е да поемем инициативата в собствените си ръце.


Коридорите радват с дървесна износоустойчива настилка

Преходните пространства също печелят - дървесна настилка! Иновативната технология за производство на дървесен гранитогрес, с различни дървесни фладери, уникални неповтаряеми по рисунък дъски, форми, цветове предоставя на нашето внимание възможността да постелим дървесна настилка в коридори, вестибюли, антрета и всякакви преходни пространства в домовете ни. Дървото дава топлина и уют смело и в тези зони. Без страх от износване. Без страх от мръсни драскащи песъчинки от обувките или застрашаващите токчета. Без страх от топящи се снегове и локвички по пода. Нищо не може да притесни настилката от гранитогрес. Тя е дълготрайна, лесна за поддържане и уникална със своята дървесна визия. Домът ни става уютен и топъл, става дом, дори в коридора!


Фантастична настилка за дома

Накрая да обобщим - прекрасната настилка от дървесен гранитогрес може да се окаже нашето фантастично съвременно решение за преобразяване на дома! Естетично, леко, красиво, естествено, уютно, практично, модерно и евтино! Едва ли има друг материал, който толкова да ни пасва! Възхитително е как може да са съчетани всички тези така мечтани качества само в един материал. Един, но с такова огромно разнообразие и предлагане, каквото ще ни изуми. Всички видове дървесина, практични размери на дъските в ортогонална, а защо не и така модерната днес хексагонална форма. Използване на най-съвременните техники за дизайн на повърхността Lappato и ректифициране на "дъските". Иновативен дигитален печат на всяка една дъска, даваща възможност за много различни лица при редене на настилката. Толкова много предимства!


Тагове:

Тенденции

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Начо Цветков
Боядисване и декорация, София
6 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта