Уютна настилка в дневната

Последна редакция на 07/05/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 267 пъти

Всеки желае съвременно и уютно жилище. Повечето хора се спират на дървена настилка за дневната. Ето че практичната и дълготрайна настилка от гранитогрес с дървесен дизайн вече се предлага широко и у нас, следвайки световна тенденция за развитие на керамичните продукти.

Можете да разгледате уникално разнообразие от колекции и да изберете подходящите за вас размери, форма, повърхности и цветове. Изборът е огромен - дъските може да са:

  • тесни и дълги - 15,5x60,5 см.
  • стандартни - 30x60 см.
  • плочки със структура и релеф от 45x45 см. за банята и градината, както и мозайки, които могат да се наредят дори на огъната повърхност
  • Подредбата също е разнообразна - линейна или зигзагообразна, с различни застъпвания. Всички модели са пригодени да угодят на всеки вкус.

Паркетът от гранитогрес изглежда напълно естествено, а комбиниран с невероятната практичност при поддръжката със сигурност го прави предпочитан от всяка домакиня. Защото в днешното съвремие всеки търси дом, в който да си почива, дом който да служи на собственика си, вместо често срещаната тъжна констатация, че сме се превърнали в "роби на дизайна на дома и материалите".

Свързано:

Фантастичен дом с настилка от дърво - толкова естествен и траен, когато е от гранитогрес!

Съвременният човек търси релакс. Преуморен от градската стресираща суета, той търси в дома си убежище. Мястото, където може да бъде себе си, да разпусне и да се потопи в своя домашен уют. Всеки иска домът му да бъде чист, спретнат, приветлив, съвременен, така че да може да се гордее с него. Ако може да е и достъпен за джоба му. Ето, че се появи и средството, което да ни осигури всичко това - настилката от гранитогрес с дървесен дизайн има всички гореспоменати качества. Тя е дълготрайна, изключително здрава и качествена. Повърхността е устойчива на агресия и влага. Не може да бъде лесно наранена. Качествата й са многократно по-добри от тези на паркета по отношение на здравина и влагоустойчивост. Веднъж наредена, тя на практика може да бъде "вечна" за живота в този дом. Поддръжката е лека. Уникална. Едно измиване е достатъчно, за да светне. И никакъв друг труд. Ежедневно почистване е възможно без да й навреди по никакъв начин. Естетиката е безспорна. Предлагането е изобилно откъм форма, цвят, структура, размери. Подредбата също е разнообразна. Предимството да имаме обща настилка в дневната и кухнята не е за пренебрегване. Стилът и естетиката и релаксът могат да станат верни приятели, ако използваме този тип настилка. Показаният модел на снимката е Тамаринд. Притежава автентичен класически дизайн и богато разнообразие от тъмни и светли нюанси. Повърхността му е матирана, в духа на съвременните тенденции за естетика и дизайн, подходяща за подова настилка и създадена с иновативна дизайнерска технология, чрез която окото ни не може да отличи разлика от естественото дърво.