Щури и оригинални идеи за дома, с които да експериментирате

Публикувано на 16/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 27/04/2020 | Видяно 11 152 пъти

Оригиналността и креативността са много полезно нещо при обзавеждането на дома. Щурите идеи идват внезапно и често, благодарение на тях, от на пръв поглед безполезни вещи се получава гениално творение. Именно поради това ви предлагаме да разгледате за вдъхновение няколко полезни и интересни предложения за дома! А ако ви предстои голям ремонт, свържете се с опитни специалисти по дизайн още сега!


Да отворим стената?

Защо са ни големи прозорци или врати? Бъдете креативни и вижте как може дори и без тях, да имате една страхотна гледка навън! Бъдете дръзки и сбъднете и най-щурите си хрумвания!


Решете пъзела или бъдете затворници в собственото си жилище

Необичайна идея за стимулиране на мисловните ни процеси преди да напуснем домът си. Само правилното решение на пъзела ключалка ни дава възможността да излезем навън.

Виж още: Практични приложения на празни бутилки в градината


Не изхвърляйте куфара на баба

Едва ли сте си давали сметка, колко полезен за домашния декор може да бъде един стар куфар. С крака, боядисан или тапициран, той може да превърне една шура идея в оригинална и красива вещ.


Пренесете уличната култура на графитите у дома

Графитите по стените могат да украсят и собственото ни жилище. Просто изберете подходяща и незаета от мебели стена и развихрете фантазията си. Стилът и цветовете, които ще използвате са без ограничения, изразете себе си и създайте едно произведение на изкуството.


Направете кухнята си уникална

Има ли място аквариум с рибки в модерната кухня? Защо не! Тук не става въпрос за малък по размери, а за възможно най-голям. Използвайте пространствата под бар-плота или в стената под шкафовете. Ефектът наистина е поразителен!


Масата за хранене може да бъде и за забавление

В съвременните апартаменти често не ни достига място и се налага да бъдем по-изобретателни. Ето една хитра идея как да имаме маса за хранене и място за забавление в едно. Лесно и практично може да играем билярд, без да търсим специално място.

 


Канапе от старата вана?

Да, това е възможно! По принцип всяка вана е изработена така, че да е удобна за лежане или седене. Защо тогава да не продължим да я използваме? Необходимо е само да изрежем част от предната страна и получаваме прекрасно канапе или лежанка.


Някои стари вещи не са за изхвърляне

Какво мислите за тези креативни идеи? Бихте ли ги опитали? Не се страхувайте да го направите! А ако ви предстои голям ремонт, свържете се с опитни професионалисти в дизайна още сега! Разгледайте различни оферти и заявете интериорен проект лесно и напълно безплатно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
valeros3 LTD
Покривни услуги, София
17 извършени проекта