Оригинални решения за дома – от 24 април на Техномебел и Светът на мебелите

Публикувано на 11/04/2017 от Виктория Маринова | Последна редакция на 12/04/2017 | Видяно 7 090 пъти

Всеки майстор знае много добре, че за да създаде уютен дом и подходяща работна обстановка на своите клиенти, са нужни много усилия. Задачата не е никак лесна, имайки предвид и че се намираме в средата на пролетта – пиков момент на ремонтите.

За подбора на правилните материали, подови настилки, мебели, декорации майсторът знае - те се намират на различни места, а времето е ценно за безкрайни обиколки. Но има едно място, което събира производители, доставчици и дистрибутори на всичко, от което се нуждаете за създаването на красив и функционален дом – изложенията Техномебел и Светът на мебелите. Те се провеждат от 24 до 28 април в Интер Експо Център – в средата на пролетта. „Светът на мебелите“ ще ви предложи най-подходящите решения за мебели и интериорен текстил, а „Техномебел“ предоставя избор от най-новите декори на плочи, работни плотове, уреди за вграждане, мебелни вратички, функционални и ергономични механизми.

Ефектни витрини и декорации

Комбинацията на три елемента от различни материали и цветове в една витрина дава свобода на фантазията за реализиране на красиви идеи, но води и до редица конструктивно-технологични проблеми за производството. В новата витрина „Фантазия Трио“ те са решени чрез нова технология, съчетаваща рамка от MDF, стъкло и ажурен декоративен панел. Конструкцията може да се прилага за направата на декоративни мебелни вратички, преградни пана, облицовки и други. Няма технологични фуги между профилите на рамката, а производството е по-бързо. Не се налага лепене на детайлите, стъклото не се силиконира, а конструкцията е разглобяема и всеки елемент лесно се сменя.

На Техномебел ще откриете новата декоративна колекция на Egger, както и Mosaic wood – мозайката от дърво, която ще направи жилището уникално и вдъхновяващо. Тя е фаворит при стенни облицовки или като акцент в дома, офиса, ресторанта, магазина и хотела. За защита от всякакви атмосферни условия, тук ще откриете компактните панели HEXA. Те са с дълбока структура, осигуряваща безопасност и текстура с добро сцепление, предпазваща от приплъзване в мокри помещения.

При създаването на мебели и интериорни проекти в съвременните условия от основно значение е използването на материали с най-добро съотношение дизайн-цена-качество. На изложенията ще откриете ламинирани и гланцови плочи, ХПЛ и работни плотове. Ще можете и да разгледате новата Кронодизайн Селекция 2017, състояща се от луксозни метални плочи с алуминиево покритие и съвременни декори, перфектно имитиращи дърво, камък и мрамор. Техномебел ще ви предложи и идеални решения за плъзгащи се врати –  механизъм за плъзгащи се интериорни врати със скрита релса, както и гардеробния механизъм PS48, и двата - с товаропоносимост от 80 кг. на врата.

Как да осигурим удобството?

Да, това е въпросът, който изниква веднага след приключването на грубите ремонтни дейности. Посещавайки Светът на мебелите, ще решите и този свой проблем. Започваме от входа. Новото предложение - Портманто Сара дава приветлив облик и характер на антрето. Компактно и функционално, то е изработено от 18 мм. ПДЧ плоскост. Модерният фрезован елемент, с който разполага, му придава завършеност и елегантност.

Следваща стъпка – всекидневното помещение. Едно красиво предложение е комфортният ъглов диван „Британия“, както и красивият „Мандра Честърфийлд“. Този диван е определян като модерен прочит на класическия британски стил.

Красива спалня... Едно от многобройните възможни решения, които ще откриете, е комплектът „Линея“. Създаващ усещане за уют и стил, продуктът ще превърне спалнята ви в любимото място у дома. Съвременното решение за обзавеждане е изработено от 18 мм. ПДЧ плоскости.

А как да изглеждат мебелите ви? Някои хора избират цветни мотиви, а други - по-семпли. На Светът на мебелите със сигурност ще откриете „своите“ дамаски. Изработени с последните технологии, те са качествени, разнообразни и... ще направят дома по-красив.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта

Реклама