Винербергер раздава награди на баш майстори. Включете се и Вие!

Публикувано на 08/12/2016 от Габриела Санчес | Последна редакция на 09/12/2016 | Видяно 3 388 пъти

„Винербергер ПАРТНЬОР“ е програма, която е насочена в подкрепа на строителни фирми, бригади или самостоятелни майстори, ползващи продукти за изграждане на стени с керамичните блокове Porotherm и покриви с марка Tondach. Тя има за цел да даде възможност на участниците, които се включат и използват продуктите на Винербергер, да се убедят в ползите от тяхната употреба и да видят реалните плодове на труда си. Всеки включил се в програмата получава безплатно обучение.

При закупуване на продукти с Porotherm марка и TONDACH®, участващите в Програмата получават точки, които след това могат да заменят за избрани от тях награди от каталог, включващи работно облекло, инструменти и машини в помощ на тяхната работа. Различните видове участващи продукти и комбинациите между тях осигуряват брой точки в три подпрограми: основна, сребърна, златна. В коя програма ще се включат участниците, зависи изцяло от тях. Досега са се възползвали стотици майстори.

Участието е възможно в няколко лесни стъпки. Научете подробностите на http://wienerberger.bg/aktualno/programa-partnyor-nakratko

Повече можете да прочетете и в Общите условия на Програма ПАРТНЬОР.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта