Всекидневната – център на домашния уют

Когато със семейството сте вкъщи, къде прекарвате повечето си време? В коя стая наистина живеете? Само предположение, но това е най-вероятно вашият хол или всекидневна (не напразно се нарича така). Ето защо е жизненоважно тази стая да е проектирана правилно, тъй като тя задава тона за останалата част от къщата. Тя казва много за вас, като домакин и личност.

Определете функцията на всекидневната

Определете функцията на всекидневната

Най-добрият начин да се зададе тонът и дефиницията на ключово пространство, каквото е всекидневната, е да се определи нейната цел. Дали ще бъде стая за игри и забавление? Или държите на по-официален и строг декор? Или по-скоро искате да бъде радост за очите – цветна, живописна и просторна? Или искате да интегрирате няколко функции в една – хол, стая за гости, комбинирани с кухненски бокс? Колкото по-конкретна и ясна визия имате, толкова повече възможности се откриват пред вас да направите стаята и нейната атмосфера привлекателни – за вас, за близките и за гостите ви.

Освежете дневната и я направете по свой вкус и стил

Освежете дневната и я направете по свой вкус и стил

Можете да внесете някои малки наглед промени, с които да освежите всекидневната и дори да промените изцяло вида й. Дали ще бъдат нови мебели, промяна в цвета на стените или просто ще поставите някои акценти в стаята – положителното настроение е гарантирано.

До 31 август 2016 г. Сосиете Женерал Експресбанк може да ви помогне с реализирането на вашите смели идеи. Банката предлага потребителски кредит „Експресо” при изключително изгодни условия в този период. Можете да кандидатствате за заем до 5 000 лева за срок до 5 години с фиксирана лихва за целия период и улеснена процедура по отпускане. Повече информация за предложението можете да видите тук.