Лампа от динамометричен ключ? Защо не!

Публикувано на 14/12/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 12/10/2018 | Видяно 5 739 пъти

Само от първия поглед е ясно защо сме кръстили тази лампа така, нали? Тя е изработена ръчно и включва в себе си няколко мото компонента: верига, зъбни колела, лагери и валове.

За всички е ясно, че това е идеалният подарък не само за всеки запален моторджия, но и за любителите на високите скорости на две гуми, които все още нямат нужната категория, за да управляват мотоциклет.

Виж още: Най-впечатляващите LED решения за баня


Лампа от динамометричен ключ? Защо не!

Сигурни сме, че според вас динамометричен ключ и лампа не могат да се въплътят в едно и също изречение. Ние обаче ще ви разубедим, като ви покажем няколко невероятни идеи за ръчно изработени лампи, тялото на една от които е направена именно от динамометричен ключ. Ако още преди да видите креативните идеи по-долу, сте убеден, че осветлението в дома ви има нужда от обновяване, оставете текста за по-късно и разгледайте списъка със специалисти в MaistorPlus.


Месинговата лампа на Едисон

Тази месингова лампа за бюро определено впечатлява с визията си. Ако я поставите в дома си ще се почудите дали не се намирате в зората на електричеството. Тялото й е изработено от месингови тръби, а основата е метална.

Кръстихме лампата така, защото дизайнерите са се постарали да наподобят вида на първата крушка на Томас Едисон.

Виж още: Малки трикове за големи промени в дома


Лампа от стари чаркове

Макар и да не е така въздействаща като лампата от динамометричен ключ, това предложение е събрано буквално от нищото. Сякаш някой е отворил чекмеджето на килера си и е събрал оттам всички непотребни части. След това е почистил старателно всяка една от тях и е помислил как да ги сглоби, така че да им придаде смисъл.

Без съмнение лампата е уникална. Индустриалният й вид ще накара всеки, който ви дойде на гости, да онемее.


Лампата на братя Марио

Причината да я кръстим така е очевидна - тази лампа прилича на зле прикрити водопроводни тръби, а крушката от нея излиза съвсем неочаквано.

Кутията на тази лампа е изработена от топола, а тялото е от стоманена тръба. Най-нехарактерното в тази оригинална стенна лампа е, че притежава съвсем работещ волтометър.


Звездата на класацията ни - лампа от динамометричен ключ

Да, тя е истина! Това е феноменална лампа, чието тяло е изработено от динамометричен ключ и гаечен ключ. Причудливият дизайн и елегантният черен абажур приковават погледите от първия момент.

Но вграденият в тялото динамометричен ключ не е най-удивителното в тази лампа! Вместо стандартния бутон за включване, тя светва чрез въртене на ключ, наподобяващо запалването на кола. Лампата има две степени на работа - приглушена и ярка светлина.


Лампа "Може би са те"

Последната лампа в нашата класация е различна по стил от останалите, но е странна в същата степен. Както се вижда от снимката, целта й е да наподоби летяща чиния, която отвлича нищо не подозираща крава.

С малко повече въображение с лекота ще може да съчетаете в жилището си някое от тези предложения, а защо не и в едно помещения както извънземната лампа, така и тази, направена от динамометричен ключ.

Надяваме се, че нашите примери са ви впечатлили и вдъхновили. Ако сме ви накарали да погледнете на осветлението в дома си като на аксесоар и сте се решили на промяна, свържете се със специалистите, които са регистрирани в MaistorPlus. Те със сигурност ще са в състояние не само да ви дадат свежи идеи, но и да ги изпълнят. Ако пък вече сте готови с желанията си, не се колебайте да заявите проект. Така ще имате гарантирано най-добрите цени и условия.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
93 извършени проекта
Ангел Йорданов VIP
Боядисване и декорация, Банкя
Ценко и Сие ЕООД
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта