Най-впечатляващите LED решения за баня

Публикувано на 29/04/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 13 750 пъти

Защо са ви шкафчета в банята, ако няма да виждате ясно какво има в тях? Дори и да приемем, че сте научили наизуст съдържанието им, ще се съгласите, че малко повече светлина значително ще подобри визията не само на тях, но и на цялото помещение.


Най-впечатляващите LED решения за баня

Доброто осветление е от съществено значение, за да има банята завършен, естетически вид. Затова не е случайно, че се търсят все по-интересни решения в тази насока. На голяма популярност се радва обзавеждането с вградени led светлини и често могат да се видят мивки, шкафове, вани, огледала, решени в подобна стилистика. Предстои да се запознаете с някои от най-впечатляващите LED решения за баня. Което и от тях да изберете за своя дом, можете да се обърнете към професионалисти за ремонт на баня, като пуснете безплатна заявка бързо, лесно и без обвързване.


Ако е мивка, да е с LED!

Банята е мястото, където се реализира хигиената. Затова е обяснимо, че мивката е още една част от обзавеждането, играеща централна роля в нея. А когато е красива и стилна, заслужава да бъде подчертана с led светлини.


ОгLEDайте се добре

Толкова много процедури за лицето, а толкова малко светлина. Често срещан проблем, когато трябва да се използва огледалото в банята. Всичко това се променя в позитивна насока с добавянето на led осветление към тази важна част от обзавеждането. Ако искате да имате по-добра видимост, докато слагате очната си линия (за дамите) или да се разделите с тридневната си брада без излишни жертви (за господата), потърсете специалисти.

Вижте още: 9 различни стила за интериора в банята


"Хвърлете" повече светлина във ваната

Романтично и изискано или деликатно и семпло. Такива или каквито други усещания пожелаете можете да имате във ваната си, когато хвърлите повече LED в нея. Не от онзи, който се слага в уискито, за светлина говорим. Имате ли и джакузи, тогава вече е задължително да напрвите преживяването си в него още по-незабравимо, като добавите малко цветя, отлично настроение, нежна музика. Всичко това, гарнирано със семпло led осветление.


Магия под душа

Звучи като много примамливо пожелание, което с лекота може да се превърне в истина, ако имате в банята си душ с вградени led светлини. Още по-хубавото е, че сами избирате под какви цветови нюанси желаете да се къпете.

Представихте ли си вече на коя част от обзавеждането в банята ще акцентирате с вградено led осветление? За да се превърне в реалност, изпратете безплатна заявка към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Изберете как да се свържат майсторите с вас, разгледайте офертите, отзиви от предишни клиенти и направете най-удачния избор.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта