Удивителни мебели с нестандартен дизайн

Публикувано на 14/11/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 4 794 пъти

За онези от вас, които обичат не само нестандартните мебели, но и еко идеите, представяме тази страхотна маса, изработена изцяло от рециклирано дърво. Дизайнът и формите й не са нещо неочаквано, но старите дървени плоскости, които прозират под бляскавия й лак, са това, което й придава характер.


Удивителни мебели с нестандартен дизайн

Струвало ли ви се е, че въпреки разнообразието от модели и цветове, всички мебели по магазините са еднотипни? Ако отговорът е "да", значи ще се радвате да видите няколко предложения, които ще внесат стил и екстравагантност в обзавеждането ви. Ако някое прикове вниманивто ви дотолкова, че сте решени да го имате, можете да потърсите изработка на мебели по поръчка от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Стол от бъдещето

И на вас ли ви изглежда така, сякаш това е стол, излязъл от филм за междугалактически пътувания? Това кресло определено може да придаде стил и модерна визия във всеки дом. А и изглежда удобно.


Ваза от оникс

Тези вази са идеално допълнение към за всеки дом, особено ако честo ви подаряват букети и обичате цветята. Самата тя представлява едно масивно бижу, изработено изцяло от оникс. Разчупеният дизайн й придава характер дотолкова, че тя може да служи като елемент от интериора и без да я използвате за ваза.


Легло от стар паркер

Ако предложението за маса от рециклирано дърво ви се е сторило оригинално, почакайте да видите идеята за легло, изработено изцяло от стар паркет. Всяка плоскост е реставрирана ръчно. Както се забелязва, насложени една до друга те приличат на кръпки, което придава на това легло модерен и бунтарски външен вид.


Етажерка в неправилни форми

Представяме на вашето внимание етажерка в изключително причудливи форми. Дизайнът й набляга върху визията, за сметка на ефективното усвояване на пространството, но всъщност именно това е щрихът, който й придава удивителен чар. За по-голям разкош тази етажерка е облицована изцяло в оникс. Подберете правилно книгите, които да сложите върху нея, и със сигурност ще изумите всеки свой гост.

Вижте още: 7 маси, които ще променят идеята ви за мебел


Елегантен скрин

Изключително красив и стилен, този елегантен скрин с нестандартен дизайн представлява едно компактно бижу. Изработен е от масивен дъб и се вписва едновременно в представата ви за традиционна класика и за модерен стил.

Вижте още: 12 истински съкровища за дома на всеки, влюбен в книгите


Семпло, но ефектно

Ако наистина искате да разчупите интериора си и да заложите на свеж дизайн, този пример е тъкмо за вас. Mиниатюрен комплект, който впечатлява едновременно с простотата на формите си и с елегантната си визия, която се постига чрез съчетанието на стилни цветове. Идеалното допълнение към всяко кътче за кафе.

В случай че сте си харесали някой от горните примери или те са ви помогнали да избистрите своя собствена идея, не се колебайте да потърсите изпълнител сред регистрираните в MaistorPlus фирми, предлагащи изработката на мебели по поръчка. На сайта ще откриете кратко представяне на изпълнителите, а повечето от тях са изложили и свое портфолио. Ако не обичате да се ровите в изобилие от информация, MaistorPlus има решение и за вас - заявете своя проект безплатно, за да получите оферти с най-изгодните условия.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта