6 супер приспособления за домашното ви коктейлно парти

Публикувано на 14/12/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 3 566 пъти

Ако обичате коктейлите "Маргарита", значи нямате нужда от разяснение за какво служи този комплект. Това е чудесен сет, с който да украсите коктейлите си, както го правят професионалните бармани. В специалните рингове може да поръсите всичко - захар, сол, кокосови стърготини и пр. След това само трябва да навлажните гърлото на чашата и да го потопите в ринговете. Коктейлите ви ще изглеждат така, сякаш се намирате в истински бар.

Ако обичате "Маргарита", може да се сдобиете с комплекта срещу 24.97 лв.


Ръчен уред за трошене на лед

Със сигурност това е един от най-полезните уреди в кухнята, ако обичате плодови, ледени, безалкохолни, алкохолни, изобщо всякакви коктейли. Основното му предимство е, че е изцяло механичен и не изисква наличието на ток, така че можете да го ползвате и на открито.

Ако смятате, че ще ви е полезен, може да го купите на цена от 58,97 лв.


Стоманени ледчета

Източник

Без съмнение това е изключително полезно изобретение. Ако се чудите защо бихте инвестирали пари в метални ледчета, вместо да си направите с вода от чешмата, помислете за кошмарния вкус, който придобиват коктейлите, щом ледът се разтопи. Край на разредените напитки.

Комплект от четири метални ледчета само за 24,48 лв., вместо за 34, 97 лв.


6 супер приспособления за домашното ви коктейлно парти

Ако лятото е любимият ви сезон, значи със сигурност обожавата и разхлаждащите коктейли. Няма нищо по-хубаво от сбирка с приятели, на която да експериментирате, смесвайки различни напитки. Припомнете си за отминалите топли дни, като направите една коктейлна вечеринка у дома. В случай че искате да впечатлите обкръжението си с невероятни резултати - както вкусово, така и визуално, следните няколко предложения ще ви харесат. Подбрахме за вас шест супер приспособления, с които ще изглеждате като истински професионален барман пред приятелите си, независимо дали пиете коктейли, безалкохолни напитки или вино.


Преса за "Мохито"

Да, разбира се, че това приспособление може да се използва и за всеки друг коктейл, но го кръстихме преса за "Мохито", защото при никой друг коктейл нуждата от подобна джаджа не е така осезаема.

Ако обичате това питие, значи и вие десетки пъти сте се чудели къде и как да счукате заедно ментата, лайма и кафявата захар. Тази преса е верният отговор.

Ако я искате, може да бъде ваша за 24,97 лв.

Вижте още: 10 полезни джаджи които ще ви изумят


Охладител за бутилки

Източник

Този охладител за бутилки със сигурност е една от най-любопитните джаджи, които сте виждали. Той представлява стик, запълнен със специален термо гел. След като го замразите във фризера, трябва просто да го поставите в бутилката и след десетина минути ще имате бяло вино с перфектната температура. Освен това, горният му край се използва едновременно и като дозатор и като тапа.

Най-полезен би бил за любителите на виното, които знаят колко са досадни капките вода, които се стичат от охладената в шампаниера бутилка.

Може да го закупите на цена от 44.97 лв.

Вижте още: 12 хитри джаджи за терасата, които трябва да имате


Професионална лъжица за коктейли

Източник

Едно хитро допълнение за вашия бар - това е лъжица за коктейли. Представлява спираловидна бъркалка, с която да смесвате вкусните течности.

Ако сте любител барман, значи непременно имате нужда от такава лъжица. Можете да се сдобиете с нея за 14.97 лв.

Макар че лятото е към края си, времето винаги ще е подходящо за коктейли, защото те вървят ръка за ръка с радостните поводи, споделени с приятели. Ако сте си харесали някоя от изброените по-горе джаджи, не пропускайте да се сдобиете с нея и да я вкарате в употреба.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта