Интересни идеи за модерен кухненски дизайн

Публикувано на 07/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 12 168 пъти

Минималистичният стил е изключително модерен и ще внесе хармония в кухнята ви с изчистените си линии и по-малкото вещи в пространството. Ако обичате баланса, това е изборът за вас.

Виж още: Интелигентни кухненски приспособления за вдъхновение


Интересни идеи за модерен кухненски дизайн

Кухнята е важна част от дома, защото именно там приготвяме храната си, която е от съществено значение за нашето здраве и настроение. А как бихме могли да създаваме вкусни и полезни кулинарни шедьоври, ако не се чувстваме щастливо и комфортно? Точно интериорът и красивите цветове допринасят за това. Ще ви предложим няколко идеи за кухненски дизайн в различни нюанси, от които да почерпите вдъхновение! Ако планирате да обновите тази важна част от жилището си, не се колебайте да се свържете със специалисти в дизайна още днес!


Кухня в пъстри цветове

Няма да сбъркате, ако заложите на дръзките цветове в кухнята. Силната, наситена багра внася настроение и свежест. Можете да създадете перфектен и изключително ефектен контраст, като съчетаете яркото с неутралното.


Модерен бар със столове

В днешни дни кухнята е място както за готвене, така и за сутрешно кафе, питие в приятна компания или бързо похапване. Бар-плотът изглежда много естетично и е идеален за тези цели. Разбира се, трябва да съобразите неговия дизайн с цялостния интериор.


Дървото е винаги на мода

Тенденциите в обзавеждането постоянно се променят, но има един материал, който винаги остава актуален. Това е дървото, внасящо топлина и уют в помещението. То е подходящо както за класическа кухня, така и за ултрамодерна, като при втория вариант най-често се използват плоскости.


Контрастиращи кухненски уреди

Първото нещо, привличащо вниманието в една кухня, са уредите. Разбира се, важно е да са модерни, икономични, многофункционални. Но това, което радва естета, са цветовете. Един добре балансиран контраст ще превърне печката, хладилника и миялната в интересни акценти.

Виж още: Пролетно почистване на кухнята с естествени подръчни материали


Кухня във футуристичен стил

Ако харесвате интересното осветление, геометричните форми и елегантния блясък на хрома, не се колебайте да ги използвате и в кухнята. Ще създадете едно модерно и интригуващо помещение с уникален дизайн.


Открийте точен майстор за изработка на вашата мечтана кухня

От показаните примери може да вземете полезни идеи за стилни комбинации. Мислете креативно и създайте перфектната за вас кухня! А ако предпочитате да се доверите на професионалисти в интериорния дизайн, не се колебайте да потърсите точния специалист! Можете да заявите проект за обзавеждане още сега!