Интересни идеи за модерен кухненски дизайн

Публикувано на 07/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 11 809 пъти
Интересни идеи за модерен кухненски дизайн

Кухнята е важна част от дома, защото именно там приготвяме храната си, която е от съществено значение за нашето здраве и настроение. А как бихме могли да създаваме вкусни и полезни кулинарни шедьоври, ако не се чувстваме щастливо и комфортно? Точно интериорът и красивите цветове допринасят за това. Ще ви предложим няколко идеи за кухненски дизайн в различни нюанси, от които да почерпите вдъхновение! Ако планирате да обновите тази важна част от жилището си, не се колебайте да се свържете със специалисти в дизайна още днес!

Кухня в минималистичен стил

Кухня в минималистичен стил

Минималистичният стил е изключително модерен и ще внесе хармония в кухнята ви с изчистените си линии и по-малкото вещи в пространството. Ако обичате баланса, това е изборът за вас.

Виж още: Интелигентни кухненски приспособления за вдъхновение

Кухня в пъстри цветове

Кухня в пъстри цветове

Няма да сбъркате, ако заложите на дръзките цветове в кухнята. Силната, наситена багра внася настроение и свежест. Можете да създадете перфектен и изключително ефектен контраст, като съчетаете яркото с неутралното.

Дървото е винаги на мода

Дървото е винаги на мода

Тенденциите в обзавеждането постоянно се променят, но има един материал, който винаги остава актуален. Това е дървото, внасящо топлина и уют в помещението. То е подходящо както за класическа кухня, така и за ултрамодерна, като при втория вариант най-често се използват плоскости.

Модерен бар със столове

Модерен бар със столове

В днешни дни кухнята е място както за готвене, така и за сутрешно кафе, питие в приятна компания или бързо похапване. Бар-плотът изглежда много естетично и е идеален за тези цели. Разбира се, трябва да съобразите неговия дизайн с цялостния интериор.

Контрастиращи кухненски уреди

Контрастиращи кухненски уреди

Първото нещо, привличащо вниманието в една кухня, са уредите. Разбира се, важно е да са модерни, икономични, многофункционални. Но това, което радва естета, са цветовете. Един добре балансиран контраст ще превърне печката, хладилника и миялната в интересни акценти.

Виж още: Пролетно почистване на кухнята с естествени подръчни материали

Кухня във футуристичен стил

Кухня във футуристичен стил

Ако харесвате интересното осветление, геометричните форми и елегантния блясък на хрома, не се колебайте да ги използвате и в кухнята. Ще създадете едно модерно и интригуващо помещение с уникален дизайн.

Открийте точен майстор за изработка на вашата мечтана кухня

Открийте точен майстор за изработка на вашата мечтана кухня

От показаните примери може да вземете полезни идеи за стилни комбинации. Мислете креативно и създайте перфектната за вас кухня! А ако предпочитате да се доверите на професионалисти в интериорния дизайн, не се колебайте да потърсите точния специалист! Можете да заявите проект за обзавеждане още сега!

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник