Интелигентни кухненски приспособления за вдъхновение

Публикувано на 20/05/2020 от Виктория Маринова | Последна редакция на 02/06/2020 | Видяно 27 154 пъти

Не искате повече да прекарвате часове в приготвяне на обяда? Вече не е необходимо! В днешно време са измислени безброй уреди за ваше улеснение, а и за създаване на една по-красива и интересна трапеза. Не губете повече излишно време в кухнята, а го направете ползотворно и приятно. А ако имате нужда от ремонт на кухнята, то тогава се допитайте до специалистите в MaistorPlus.


Уникално удобен чопър

Всеки съвременен кулинар трябва да готви не само вкусно, но и бързо. В помощ на тази задача се появява един наистина практичен и удобен чопър, който ще съкрати драстично времето, необходимо за приготвяне на ястията ви.


Функционална дъска за рязане

Ето още едно невероятно удобно приспособление за тези от вас, които обичат всяко нещо да е на мястото си. С помощта на тази функционална дъска ще можете да сортирате отделните съставки на кулинарния си проект без да трябва да миете 10 купи след това. И нещо повече-слагате ги в кутийките и директно ги пъхате в хладилника. Какво повече да иска човек?


Забъркайте любимия сладкиш за секунди

С помощта на това приспособление ще можете бързо и лесно да забърквате всякакви смеси, без да е необходимо да почиствате основно кухнята след това. Впечатляващият му дизайн доказва, че готвенето може да бъде едно невероятно цветно изживяване и го прави предпочитан от много домакини по целия свят.


Симпатична идея за начинаещи кулинари

Удобно решение за разделяне на жълтъците от белтъците, а и доста по-приятно от традиционния начин. То ви дава възможност да включите и най-малките членове на семейството в приготвянето на вкусна вечеря!


Забавни и колоритни

За да започва денят ви с усмивка, почерпете вдъхновение от тази симпатична чаша за кафе! Тя ще ви зарежда с положителни емоции още от сутринта за един ползотворен работен ден!

Виж още: 6 функционални идеи за кухненски бар плот


Дозатор за перфектните мъфини

Понеже сме съсипали не едно и две кексчета в опитите си да сложим идеалното количество смес, ви предлагаме едно хитро улеснение във вид на модерен и удобен дозатор. С неговото любезно съдействие приготвянето на кексове, мъфини и други сладкиши ще стане детска игра! Всички любители на палачинките имат възможност да се възползват от практичен уред за приготвянето им! Силиконовият ринг е устойчив и лесен за почистване. Може да го използвате както за пържетене в тиган, така и за печене в тава. Оптимизирайте времето за сметка на количеството и пригответе по 6 палачинки едновременно. 


Практично пособие за по-лесно нарязване на ягоди

Нарязването на ягоди за съвършената плодова торта никога не е било по-лесно! Тази практична джаджа със сигурност ще ви вдъхнови да покорите нови върхове в приготвянето на сладкиши, а и ще ви спести много нерви!


Практични приспособления

И докато сме на тема сладкиши, ето и едно умно решение за тези от вас, които срещат трудности при разстилането на правилното количество тесто. Цветните накрайници ще ви помогнат да прецените колко точно тесто ви трябва спрямо съда за печене, който ще използвате.

Виж още: 13 забавни кухненски изобретения


За по-добро настроение в кухнята

Цветно, интересно и полезно–истинско джобно вдъхновение за по-здравословен начин на живот!


За спокойните уикенди у дома

Единственото по-хубаво от уикенд, прекаран пред телевизора, е като добавим купища пуканки! Затова ви представяме един доста по-практичен начин, подходящ за микровълнова фурна, който на всичкото отгоре може да се мие в миялна машина!


Овкусете салатите в пъти по-бързо

Няма нищо по-хубаво през пролетта от вкусна салата с ароматни подправки! Тази кухненска джаджа ще премахне от живота ви досадното кълцане на подправките, чиито остатъци незнайно как се озовават из цялата кухня.


Кулинарно пътешествие за ценители

За любителите на азиатската кухня представяме един изключително лесен начин за приготвянето на суши у дома. С приготвянето на това екзотично ястие можете не само да впечатлите гостите си, но и да стартирате "околосветско кулинарно пътешествие" без да излизате от къщи!


Придайте страхотен завършек към сутрешното си кафе

За добро настроение прибавете интересна рисунка или фигурка от пяна върху вашето кафе! Обзалагаме се, че домът ви ще се превърне в любимото място за събиране с приятели.


Невероятно удобни

Независимо дали приготвяте задушени зеленчуци или спагети, това приспособление ще ви покаже как да ги изцеждате без усилие. Вече няма да се налага да събирате половината съдържание на вечерята си от дъното на мивката и да се мръщите, когато дойде време да изсипете водата от тях.


Фантастичен тостер за авантюристи

Тостерите отдавна не са онези скучни и сиви уреди, които бяха и този колоритен ван е самото доказателство за това.

Със сигурност сте харесали не една от тези практични идеи! Ако сте се вдъхновили за по-големи промени, пуснете заявка в MaistorPlus, където ще се срешнете със специалисти в интериорния дизайн, ще получите от тях оферти и добри предложения, които да приложите за ремонт на кухнята или освежаване на друго помещение в дома ви.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта