Кухнята – най-важното място у дома! (снимки и видео)

Публикувано на 22/05/2017 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 23/05/2017 | Видяно 8 765 пъти

Кухнята е най-задушевното място у дома, а за да изглежда добре, трябва да се грижим за интериора й. Харесвате ли облика на кухненското помещение вкъщи? Ако дизайнът ви е омръзнал вече, има нужда от освежителен ремонт, то не пропускайте възможността напълно безплатно да заявите своя проект в платформата на MaistorPlus и да осъвремените облика на кухнята.

Решете въпроса с бъдещата цветова гама в интериора и обзавеждането. А цялата ремонтна дейност оставете в ръцете на висококвалифицираните специалисти. Възползвайте се от всяка вдъхновяваща идея за кухненското обзавеждане, като изберете най-подходящия дизайн. Не забравяйте, че кухнята е сплотяващото местенце у дома – уютът и хармонията трябва да бъдат водещи! А пролетта е най-подходящият сезон за освежителен ремонт.


Кухня и трапезария, побрани в 12 кв.м.

Няколко важни препоръки за компактни помещения:

  • Ако трапезната маса ще бъде позиционирана непосредствено до кухненския плот, то свободното пространство по средата трябва да бъде приблизително 1 м.
  • Внимавайте с комбинацията на цветове – меки или пъстри нюанси може да съчетаете с по-неутрални тонове.
  • Използвайте функционално височината на стените – монтирайте шкафове и рафтчета, които да поберат всички кухненски принадлежности.

  • Заложете на стилна покривка за трапезната маса и елегантни калъфи за столовете – така ще ги предпазите от петна.
  • Малко килимче в средата на помещението ще създаде уютна атмосфера, а завеси в тон – идилична обстановка.


Снежнобял цвят в интериора на кухнята

Ако се колебаете какъв интериорен стил да изберете за кухнята вкъщи, то имайте предвид, че скандинавската снежнобяла изящност създава усещане за елегантност и чистота. Разгледайте дизайнерските предложения, като откриете най-подходящото за вас.

Типични представители на скандинавския стил в кухненския интериор:

  • Подберете бяла техника, подходящо съчетана с кухненски гръб.
  • Изберете трапезна маса в бяло.
  • Окачете декоративни кухненски принадлежности на стените.
  • Прибавете множество осветителни тела в интериора.
  • Оставете място за широк прозорец, съчетан с нежна бяла завеса.
  • Подовата настилка може да бъде ламиниран паркет, мрамор, мозайка, плочки.


Модерни интериорни тенденции в кухнята за 2017 година

 За да бъдете в крак с модерните интериорни тенденции, заложете на семпъл дизайн в кухнята. Неутралните нюанси са за предпочитане – светлосиво и бежово може да комбинирате с бяло или светли оранжеви тонове. Оригинална идея са плочките с геометричен дизайн или мозаични цветни акценти. Комбинирайте кухня и трапезария в едно помещение или позиционирайте малка преградна стена, която да разчупи интериора.

Заложете на нежни пердета с по-масивни завеси, а пухкавото килимче на пода нека бъде в тон с тях. Ламинираният паркет е за предпочитане, но може да го съчетаете с плочки или мраморни акценти.

Вижте още: Вдъхновяващ апартамент в Украйна!


Няколко впечатляващи предложения за кухня с червен интериор

Изборът на цвят е един от основните аспекти на ремонта у дома. Определено, наситено червените нюанси в интериора на кухнята са за предпочитане, ако вкусовете ви за екстравагантни. Обичате ли да експериментирате? Ако е така, не се колебайте да заложите на огнени стени и кухненско обзавеждане.

Бъдете дръзки! Първата крачка може да направите като заявите напълно безплатно своя интериорен проект. Искате ли да освежите кухнята? Изберете най-подходящия изпълнител, който бързо и качествено ще извърши цялата ремонтна дейност. Възползвайте се от богатия набор на висококвалифицирани специалисти, регистрирани в платформата на MaistorPlus.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Петър Петров
Цялостен ремонт, София
16 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта