Как да изберем красиви и удобни детски прибори за хранене?

Публикувано на 10/05/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 25 987 пъти

Пластмасовите прибори за хранене за деца са леки, удобни и сравнително евтини. Те са напълно безопасни от гледна точка на използване, но много родители имат колебания относно химикалите, които подобни прибори може да съдържат. Цените им варират между 3 и 16 лева в зависимост от особеностите на дизайна им, като според някои специалисти шансът от наранявания при хранене с пластмасови прибори е много по-малък, отколкото при тези от неръждаема стомана.


Създайте невероятен комплект за хранене за вашето дете

Много често детските прибори от неръждаема стомана се предлагат като част от по-големи комплекти, които предлагат още порцеланови или пластмасови чашки, чинийки и купички. Така вместо само с прибори, ще разполагате с комплект от 4, 6 или 7 части, посветен на любимото анимационно филмче или герой на вашето дете. Тук цените са изключително разнообразни в зависимост от броя съдове и дизайна им, като започват от 25 и могат да достигнат дори до 100 лева.


Техните изумителни визуални възможности

Тези прибори за хранене могат да се превъплъщават във впечатляващо разнообразие от животни, анимационни герои или абстрактни фигури. Те ще изпълнят и най-смелите ви мечти от гледна точка на дизайна на детските прибори, а термосензорните модели ви помагат да разберете дали ястието е твърде студено или топло. Цената им расте пропорционално с качеството на материала, като обикновено започва от 10 лева за комплект.

Виж още: 12 креативни кухненски джаджи за истински кулинарни ценители


Как да изберем красиви и удобни детски прибори за хранене?

Всяко дете има нужда от здрави, удобни и безопасни прибори, които да превърнат храненето в истинско забавление! Кои обаче са най-модерните варианти и колко ще ви струват те? Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящия комплект прибори за вашият малък герой, а междувременно оставете ремонта на стаята му в ръцете на опитни специалисти!

Можете да сверите цените на конкретни предложения от онлайн магазина на БонАпети - Пазарувай Лесно.

Качествени и практични прибори за хранене


Ръчно изработени прибори от дърво

Детските прибори за хранене от дърво са по-малко разпространен вариант, но пък са наистина впечатляващи. Дръжките им са удобни и често приемат формата на различни животни, а ръчната изработка показва внимание към всеки детайл. Те са изработени така, че да не нараняват нежните детски венци, като се отличават и с удивителна лекота, а цената е от около 10-15 лева за комплект.

Виж още: Кой е най-подходящият цвят за детската стая


Гъвкави и безопасни силиконови прибори

Приборите от силикон са изключително меки и нежни към чувствителната устна кухина на децата и това ги нарежда сред най-предпочитаните варианти. Предлагат се в различни размери, големина и цвят, като обикновено дръжките им са по-обемни и не се пързалят, така че храненето на детето да бъде напълно необезпокоявано. Еластичността им е друго безспорно предимство, а за закупуване на подобни прибори за хранене отделете между 6 и 15 лева.


Устойчивост и красота - прибори от неръждаема стомана и пластмаса

Лекотата на пластмасата и устойчивостта на неръждаемата стомана се срещат в тези удивителни детски прибори! Широките дръжки ги правят удобни за най-малките членове на семейството, а липсата на твърде остри ръбове гарантират безопасността по време на хранене. Подобен модел прибори се предлагат с различна форма, големина и цветове, като струват между 10 и 25 лева за комплект.


Интересни детски прибори от силикон и метал

Тези детски прибори за хранене са идеалният преход от силиконовите лъжички и вилички към по-устойчивите прибори от неръждаема стомана. Силиконовата им дръжка ги прави удобни за употреба от мъниците, а по-твърдата стоманена част им създава навици да контролират количеството храна. Важно е да отбележим, че размерът на тези, а и други видове прибори, трябва да е съобразен с възрастта на вашето дете. Те струват около 10-15 лева за комплект в зависимост от спецификите на дизайна.


Невероятни детски прибори от неръждаема стомана

Източник

Детските прибори за хранене от неръждаема стомана са един от най-предпочитаните варианти заради своята практичност и здравина. С тяхна помощ детето лесно и бързо ще привикне към използването на прибори, а друго голямо предимство на този материал е възможността да се почиства в миялна машина. От гледна точка на дизайна, тези прибори се предлагат с различни картинки и декорации, а цените им са в диапазона между 5 и 20 лева за комплект от лъжичка, виличка и ножче.

Виж още: Уникални детски секции за фантастичен интериор


Неповторими - детски прибори от дърво и метал

Тези прибори за хранене са предназначени за истински малки мечтатели. Те позволяват на детето да играе докато се храни, като обаче са малко по-скъпи от други традиционни модели. За детските прибори от дърво и неръждаема стомана ще трябва да отделите около 10-15 лева за брой, което означава, че комплект от лъжичка, виличка и ножче ще ви струва между 30 и 45 лева. Освен подходящите прибори за хранене, всеки малък герой трябва да има и прекрасна детска стая. Намерете квалифицирани специалисти, които да се заемат с ремонта и обзавеждането на най-важното кътче у дома, като заявите проект безплатно в MaistorPlus!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Васил Василев
Боядисване и декорация, София
87 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта