Хладилници за вграждане - цени

Публикувано на 22/02/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 7 437 пъти

Както при свободностоящите, така и при вградените хладилници, преди да решите какъв да е моделът, преценете дали в кухнята ви ще има достатъчно място за него. На пазара има огромно разнообразие от уреди за вграждане - както се вижда от графиката, включително и в ценово отношение.

Най-малките хладилници логично са най-евтини, но в тях не може да се събере особено много. Те са добър вариант за самостоятелно жилище с домакин, който не се занимава често с готвене, но за голямо семейство са абсолютно неподходящи.

При по-големите пък се появяват множество допълнителни екстри, които могат неимоверно да оскъпят уреда и които в крайна сметка едва ли ще ползвате често.

Вижте още: Монтаж на вана - цени


Хладилници за вграждане - цени

Когато говорим за модерна и красива кухня, обикновено подразбираме, че електроуредите в нея са вградени. На пръв поглед осъществяването на тази идея може да изглежда лесно, но всъщност вече съществуват толкова много възможности, че най-подходящият избор за вашата кухня се оказва труден. Това се отнася в пълна степен особено до избора на хладилник.


Големината на самия хладилник

Факт е, че вградените хладилници разполагат с по-малко вътрешно пространство спрямо свободностоящите им аналози от същия вид. Имайте това предвид и, ако се нуждаете от повече място за съхранение, предвидете и малко по-голяма площ, на която ще се намира уредът. Това не е никакъв проблем за обширни помещения, напротив, така ще се сдобиете и с по-големи възможности за интересни решения за дизайна на шкафа, в който ще се крие хладилника.

Вижте още: Барбекю - цени


Откъде да закупим хладилника за вграждане?

Повечето фирми, които предлагат изработка на кухни с вградени уреди, могат да ви ориентират сред голямото разнообразие от хладилници за вграждане. Това е съществено предимство, защото ще си спестите досадното и продължително обикаляне по магазините и ще избегнете риска да се спрете на уред с неподходящи размери.

Недостатъкът тук е, че има вероятност цените да са леко завишени или пък асортиментът да е ограничен. За всеки случай проучете внимателно самата фирма, преди да започнете работа с нея, и най-вече - изяснете за себе си какви основни характеристики търсите във вашия нов хладилник. В MaistorPlus можете да откриете най-добрите изпълнители на мебели по поръчка и да се запознаете с оставената обратна връзка от техните предишни клиенти.

Вижте още: Саниране - цени


Хитро решение

Изключително добър вариант, когато купуваме хладилник, е уредът да разполага с два компресора. По този начин, когато не използвате фризера например, можете да го изключите напълно и да спестите от сметката за електричество. От друга страна, ако пътувате за няколко седмици и няма да ползвате хладилника, но пък съхранявате храна във фризера, можете да оставите включен само него.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Иван Сулев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта