Уникални детски секции за фантастичен интериор

Публикувано на 11/09/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 6 996 пъти

Детското въображение трябва непрекъснато да бъде развивано и обогатявано. Това помага на децата да опознават света, да научават нови неща и да се забавляват. Едно от задълженията на всеки родител, който иска да допринесе за пъстроцветното и интересно детство на децата си, е да им осигури удобно и креативно място за игра у дома.

Ще ви запознаем с няколко страхотни варианта за детски секции, които развиват фантазията и правят дните по-забавни и пълноценни. Ако някое от тези предложения ви вдъхнови да направите промени у дома, намерете най-добрите специалисти по производство на мебели по поръчка, за да вдъхнат живот на всички ваши идеи!


Удобство в кутийки!

Голямата детска секция с малки рафтове във формата на кубчета е идеална мебел. Тя дава възможност да я подредим както ни харесва - забавни играчки, цветни шкафове или кутии за съхранение, сувенири, книги... Ако се спрем на неутрален цвят за самата секция и подредим шарени елементи, лесно ще внесем колоритност, но същевременно ще си спестим чувството за бъркотия и натруфеност.

Виж още: Кой е най-подходящият цвят за детската стая


Приказна стая с ниска секция за най-малките

Ниски шкафове от дървен материал, комбинирани с интригуващо обзавеждане в "горски" стил е наистина очарователно предложение за детската секция на най-малките! Това дава възможност за лесна подредба и поддръжка и е комфортно както за децата, така и за родителите.


Креативни форми за богато въображение

Креативните форми на тези детски секции внасят много настроение в стаята. Могат да бъдат изработени по всевъзможни начини и е най-хубаво, когато се съобразим с предпочитанията на малките членове на семейството. В крайна сметка, това ще бъде тяхното местенце!


Комфортни етажерки с етикети и кошници за съхранение

Мобилните кошници за съхранение са удивително компактни и лесни за използване. За тази цел е необходимо рафтовете на детските секции да са по-просторни, което ще направи изваждането и прибирането им по-лесно. Етикетите са един добър начин да се справим с хаоса в детската стая, а най-забавно е, когато накараме децата сами да ги надпишат!


В "Дисни" стил

Когато говорим за въображение, филмчетата на "Дисни" са най-популярни сред малките. Кое дете не иска да притежава шкафа от "Спящата красавица" или вълшебния гардероб на "Нарния"? Защо не и приказна етажерка за книги във формата на дъга, секция-пате или пък "експлодиращи" чекмеджета?


Забавна секция за книги за пораснали деца

Не е задължително всички мебели да са пригодени единствено за най-малките. Нали все пак децата един ден ще пораснат... Можем да вложим въображението си и да придадем на детската стая интригуващ вид, дори и с по-семпли секции. Тази "пълзяща" етажерка е страхотна за тази цел!

Виж още: Как интериорът в детската стая да остане актуален за по-дълго 


Минималистичност в детската стая? Защо не!

Това е един изключително иновативен и впечатляващ интериорен дизайн! Секцията е изработена със семпли рафтове с кръгла форма. С този вид те са итересен декоративен компонент от стаята, без да създават излишно усещане за кич. Подходящ стил за подрастващи деца и тийнейджъри, особено обичащи интерактивните нови технологии!

Бъдете креативни и превърнете детската стая в мечтаното място за вашите деца! Професионалистите ще ви помогнат да постигнете най-забавният и перфектен за вас интериорен дизайн или ще измайсторят най-забавните детски секции за малчуганите. Заявете проект и ще получите оферти от най-добрите специалисти, само в рамките на 24 часа. Разгледайте и сравнете предложенията им, изберете най-доброто за вас и се впуснете в приключения!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта