Детска радост - шарени завеси!

Публикувано на 26/07/2019 от Магдалена | Последна редакция на 09/08/2019 | Видяно 2 044 пъти

Да, правилно се сетихте за поговорката, но ние я променихме малко. Днес ще надникнем в детската стая от по-различен ъгъл. Ще я видим по-светла, пъстра и интересна! Всяко дете мечтае за идеалния личен кът. А в днешно време вече можете да намерите много варианти по желание на детето си, за да направите неговата детска мечтаното му място. 

В детския свят всичко е светло, пъстро и шарено. Именно заради това всеки родител залага на цветните и свежи завеси за стаята на детето си. Било то за момиче или момче, има толкова голям набор от различни като цвят и материя варианти. Любимия филм на детето ви е Цар Лъв?! Няма проблем, много лесно ще откриете креативни идеи именно с картинки от филма. Голямото разнообразие помага на родителите да разгърнат фантазиите на детето и да реализират лесно идеята му. Последното с лекота може да се случи, като се обърнете кън регистрираните в сайта ни интериорни специалисти


Розова мечта!

Няма нищо по-вълнуващо да видиш радостта на малкото си момиче, когато види новата си розова стая. Този цвят винаги ще остане любим за нежния пол и предпочитан от майките на момичета за обзавеждане на стаята им.

А сега да се върнем на завесите - те са в розово естествено. Било то на цветя, весели плодчета, апликации на животни или любимите принцеси. Платовете са различни и в зависимост от желанията могат да бъдат от тафта, фин муселин или полиестер. А ако сте по-сръчни, също можете да си изберете желания десен и плат и сами да ушиете завесите. Щастливо дете - доволни родители! 

Виж още: Как изглежда съвършената детска стая за момиче? 


Момчешкото скривалище!

При момчетата най-често избираният цвят е син или зелен. Класическата момчешка стая разбира се е в синьо и завесите биха били на футболни топки или колички. За по креативните деца родителите се спират на завеси с изобразени космос и планети. Съществуват и варианти за завеси със супергерои или пирати на кораби, а защо не и изобразени динозаври. 

Всичко зависи от интересите на детето и креативността на родителите му. Сините завеси можете да съчетаете със светло сини тапети или син килим. Много сайтове и магазини предлагат богат набор от момчешки завеси, също така по желание на клиента могат и да ушият в какъвто десен желае. Цветовете син и зелен си отиват, така че можете да ги комбинирате за най-впечатляващ резултат.

Виж още: Детска стая за момче: Направете я впечатляваща! 


Всичко по две!

Тук ще си говорим за стая за близнаци и за това, че всичко трябва да бъде по две. Дали стаята да е съобразена с идентичността на всяко от децата и да бъде в две огледални половини? Или пък ви допадат леглата на два етажа? Много въпроси, нали? Особено ако близнаците са момче и момиче, всеки родител би се затруднил как да обзаведе общата им стая. А защо не наполовина? Представете си едната половина от стаята в розово, а другата - в синьо. В този случай завесите какъв цвят биха били да за угодим и на двете си деца? За някои хора ще прозвучи нелогично, но ви препоръчваме да ги изберете в два различни цвята и десена.

Но пък при еднополови близнаци вече ще бъде по-лесно. Със завеси в бяло никога няма да сбъркате. Лесният вариант, за да не се цапат твърде бързо (все пак са за детска стая на двама малки пакостници), е като акцент на тях в долния си край да бъдат в зелено, лилаво или дори оранжево. По този начин стаята ще бъде светла и, едновременно с това, цветна.


Бебешки разкош!

Обзавеждането на бебешката стая е сред любимите дейности на майката. Има безброй сладки и малки неща, които превръщат стаята в разкошно и успокояващо място. Да, тя е светла, да, тя е тиха и, да, пълна е с любов. Завесите в бебешката стая препоръчваме да бъдат в неутрални цветове. Бели, светло бежови или много светли цветни завеси. Така наречените бебешки цветове – небесно синьо, жълто, много светло розово, млечно лилаво или резеда. Плата на завесата е препоръчително да бъде лек и ефирен.

Детската стая е мястото, където вашето дете прекарва най-много време. Тя трябва да бъде уютна, цветна и изпълнена с настроение и много игра. Завесите в стаята са ключови и при добро подбиране носят нужния комфорт и уют. Обмислете добре плановете за детската стая и поверете обзавеждането на регистрираните в нашия сайт специалисти. Можете за заявите безплатен проект в нашия сайт и да изберете подходящата оферта за вас сред тези, които ще получите. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта